HEKLANJE

Poslovne stvari koje treba i ne treba raditi — smiješni poslovni humor

Kad god hodate na svom radnom mjestu… uvijek nosite međuspremnik i hodajte brzo. Zbog toga ćete izgledati izuzetno zaposleno i vaš šef vam neće dati daljnje zadatke!

Ako idete u WC i volite čitati novine dok… pa znate što… nosite ih u fascikl s oznakom “Hitno”… i opet brzo hodajte.



Imajte ogromne hrpe dokumenata na svom stolu i kad god šef prođe… obrišite obrvu i mrmljajte ispod glasa… dok preturate po papirologiji pokušavajući pronaći taj važan posao.

Ako vam netko ostavi govornu poštu i zvuči hitno, svakako ga nazovite kad znate da je na ručku i zauzvrat ostavite govornu poštu. To znači da ste ispunili svoju dužnost uzvrativši im poziv i lopta je ponovno u njihovom dvorištu.

Pobrinite se da je zaslon vašeg računala okrenut suprotno od ostalih… to će vam dati dovoljno vremena da nadoknadite svoju osobnu e-poštu, dogovorite se za vikend i još uvijek izgledate zauzeti…

Najnoviji i najsloženiji poslovni softver uvijek imajte otvoren i minimiziran tako da ga možete maksimizirati i zatražiti pomoć ako vaš šef slučajno priđe vašem stolu! Šef obično nema pojma i brzo će pobjeći ostavljajući vam dovoljno vremena da organizirate svoj sljedeći odmor.

Želite li promaknuće? Saznajte u koliko sati šef dolazi na posao. Svakako ga svaki dan prestižite za nekoliko minuta i otiđite nekoliko minuta nakon njega. Uvijek izgledajte zaposleno kad dolazi i kad odlazi.

Saznajte koji su mu hobiji, rođendan i najdraže poslastice. Ako učinite da se osjeća posebnim, vjerojatnije je da ćete biti u njegovim mislima kada bude dijelio povišice.

Ako radite za veliku tvrtku, svakako uzmite odmor u isto vrijeme kad i vaš šef. Ovo je također pravo vrijeme da produžite svoje vikende javljanjem na bolovanje u petak ili ponedjeljak!



Gore navedeno vrijedi i ako je vaš šef žena. Možete li predložiti neke druge poslove što treba i što ne treba činiti?

TEMU APP 100 E KUPON

Izrada obiteljskog proračuna

Kada vi i vaša obitelj razmišljate o budžetu, možda vam nedostaju vrijednosti koje se nalaze u rabatima i kuponima. Općenito,