HEKLANJE

Mnoštvo alata za bloganje

Bloganje je, samo po sebi, prilično zabavan način za redovito i učinkovito objavljivanje informacija na internetu. Također je praktičan u smislu da čak i početnici mogu uskočiti u okršaj bez puno treninga. Dovoljno je samo pogledati popularnost desetaka društvenih mreža kao što su MySpace i Friendster da biste shvatili da gotovo svaki Tom, Dick i Jane može blogati.

Dobre usluge bloganja i dobri alati za bloganje olakšavaju ovu jednostavnost korištenja. Kad ne bi postojao alat za upravljanje sadržajem koji bi blogeri mogli koristiti, bloganje bi bilo gotovo mrtvo. Snaga bloganja leži u činjenici da ga je lako postaviti i koristiti. Osim toga, sama se organizira i lako se prilagođava. Kad ne bi postojali alati za bloganje koji bi to olakšali, bloganje bi doista bilo dosadan posao.



Srećom, postoje doslovno stotine softverskih paketa i alata za bloganje – i vlasnički i otvoreni. Svi ti alati rade na različitim razinama i rješavaju različite potrebe. Iako nema puno prostora za pisanje o svim dostupnim alatima za bloganje, ovdje je popis nekih od praktičnijih alata za bloganje.

1. Autoblogger Pro. Ako pokušavate zasititi svoju web stranicu bogatim ključnim riječima s nekih od vaših omiljenih blog stranica i uključiti te feedove u svoj blog, onda je Autoblogger Pro vaš alat. Autoblogger Pro koristi tekst bloga izdvojen iz RSS/Atom feed stranica koje ste naveli. Ovaj sadržaj zatim postaje lako dostupan na vašoj web stranici ili u vašem web dnevniku. Ovo je sjajan alat za korištenje ako pokušavate podići svoj blog na viši rang tražilice. Također pomaže u pružanju više informacija vašem blogu.

2. B2evolucija. B2evolution je softverski paket kompatibilan s LAMP-om (Linux, Apache, MySQL, PHP) koji vam pomaže ugostiti vlastiti blog poslužitelj. Podržava višejezična okruženja i okruženja s više blogova koja se lako instaliraju, ali su bogata i potpuno opremljena za pokretanje. Sjajna stvar kod ovog softvera je to što je besplatan i bogat značajkama. Također ga je lako modificirati i proširiti kako bi se povećala funkcionalnost do kraja. Također se lako postavlja i može biti spreman za rad za nekoliko minuta.

Postavljanje AdSensea na svoj blog je povjetarac, a cijeli proces možete dovršiti za manje od sat vremena. Besplatna e-knjiga Adsense Secret za 97 USD o Adsense savjetima ovdje.

TEMU APP 100 E KUPON

Treba li oprostiti nevjeru?

Svaka veza zasniva se na međusobnom povjerenju. Ukoliko povjerenje između partnera ne postoji, to se ne može nazvati dobrom vezom.

Dijeta za telefon od 500 funti

Često će konzultanti za izravnu prodaju za planiranje zabave komentirati da njihov telefon odjednom teži 500 funti kada trebaju obavljati

ON-PAGE SEO OPTIMIZACIJA

Optimizaciju web stranice ili bloga dijelimo na dvije kategorije. Prva kategorija je On-Page Optimizacija a druga je Off-Page Optimizacija. On-Page