HEKLANJE

15 razloga da se pridružite partnerskim programima

Postoje OGROMNE prednosti promoviranja pridruženih programa s vlastitim kućnim internetskim poslovanjem. Pogledajmo 15 najboljih razloga za pridruživanje affiliate programima.

  1. Nema troškova proizvodnje: Troškovi razvoja i proizvodnje novog proizvoda su previsoki za gotovo svakoga tko želi pokrenuti posao od kuće. Uz pridružene programe, proizvodni troškovi nisu problem. Proizvod je razvijen i dokazan – sve na niklu trgovca.
  2. Niska cijena postavljanja: U usporedbi s izgradnjom fizičke trgovine, pokretanje kućnog internetskog poslovanja relativno je jeftino. Vjerojatno već imate radni stol, računalo povezano s Internetom i softver za obradu teksta, što je sva oprema koja vam je možda potrebna da počnete lako zarađivati od pridruženih programa.
  3. Bez naknada ili licenci: Često uspoređujem poslovanje kao podružnica s distribucijom niza proizvoda u stvarnom svijetu. Najveća je razlika u tome što distributer često mora platiti licencu za distribuciju proizvoda unutar ograničene geografske regije. Affiliate programi, s druge strane, obično se mogu besplatno pridružiti, a geografski tržišni doseg ograničen je samo sposobnošću partnera da promovira svoju web stranicu.
  4. Prodajte gotovo sve: Što se ne prodaje online? Taj popis mora biti kraći od popisa koji opisuje sve što SE prodaje na internetu. Postoje tisuće i tisuće affiliate programa koji prodaju svaki proizvod pod suncem. To olakšava pronalaženje proizvoda koji se odnose na vašu trenutnu ili planiranu web stranicu.
  5. Iskustvo u prodaji nije potrebno: kada sam započeo svoju affiliate tvrtku, nisam imao nikakvog iskustva u prodaji. Međutim, to nije bio problem. Tvrtke s kojima sam se povezao pružile su odličan marketinški materijal. Koristeći njihovu prodajnu kopiju, uspio sam postaviti svoju prvu pridruženu stranicu za manje od jednog dana.
  6. Nema zaposlenika: Plaće zaposlenika najveći su poslovni trošak. Iako možda trebate ili želite da netko povremeno radi za vas, nikada se nećete morati brinuti o zapošljavanju zaposlenika na puno ili nepuno radno vrijeme dok radite kao affiliate marketer.

    Kada imate projekt koji želite angažirati, lako je pronaći stručnjake u svim područjima povezanim s računalima koji mogu raditi za vas iz udobnosti SVOJIH domova. Plaćate samo za projekt i nikada ne morate brinuti o stalnim beneficijama i odbicima zaposlenih.



  7. Bez računa trgovca: Postavljanje računa trgovca dugotrajno je i skupo. Međutim, pridruženi trgovci ne trebaju račun trgovca. Trgovci snose sve troškove obrade plaćanja. Kao podružnica, nikada nećete izgubiti san zbog storniranja, prijevare ili gubitka svog trgovačkog računa.
  8. Bez inventara: Kao pridruženi trgovac, možete prodavati velike artikle bez brige o skladištenju, čak i ako živite u malom jednosobnom stanu.
  9. Bez obrade narudžbi: Zaboravite na probleme povezane s prikupljanjem i pohranjivanjem imena, adresa, brojeva kreditnih kartica itd. Sve to radi trgovac!
  10. Nema dostave: Trošak i gnjavaža za pripremu i slanje proizvoda kupcima širom svijeta mogli bi biti nevjerojatni. Podružnice nikad ne moraju brinuti o zalihama pakiranja ili poštanskim cijenama.
  11. Nema korisničke službe: Mrzite li mogućnost da imate posla s neugodnim ljudima ili pritužbama kupaca? Ne brini za to! Trgovac rukuje snivelers.
  12. Zarađujte novac dok spavate: Koji drugi posao vam kao samostalnom vlasniku omogućuje da svoja vrata držite otvorenima i nastavite zarađivati čak i kada uzimate pauze ili nakon što odete kući prespavati?
  13. Svjetsko tržište: Internet je najveće svjetsko tržište. Možete privući više posjetitelja u svoju internetsku trgovinu u jednom danu nego što će trgovac iz malog grada vidjeti u svom fizičkom poslovanju za godinu dana.
  14. Minimalni rizik: Proizvod koji ste odabrali ne donosi novac? Baci ga. Skinite svoje veze i promovirajte drugu! Tako je jednostavno. Ne postoje dugoročni ugovori koji vas vežu za proizvode koji se ne prodaju.
  15. Potencijal za visok prihod: Ako imate posao, vaša je plaća ili satnica vjerojatno unaprijed određena. Možda nema mnogo toga, osim prekovremenog rada, što možete učiniti da povećate svoj prihod. S vlastitim affiliate poslovanjem na internetu vaš je potencijal prihoda ograničen samo vašom željom, trudom i maštom.
    Nijedan drugi posao nije tako jeftin za pokretanje, a opet nudi tako visok potencijal zarade bez ulaganja godina rada.

    Affiliate programi omogućuju vam rad s gotovo bilo kojeg mjesta u svijetu!

    Najbolje želje.

TEMU APP 100 E KUPON