HEKLANJE

4 stvari koje bi svi trebali znati o promotivnim proizvodima

Jedinstvena moć promotivnih proizvoda je mogućnost postavljanja ciljanih marketinških poruka pred ljude tijekom njihovog svakodnevnog života na način koji proizvodi manje otpada od tradicionalnih marketinških metoda, ali ostavlja poruke u središtu pozornosti potencijalnih kupaca.

Široka definicija promotivnog artikla je sljedeća: svaki koristan artikl koji sadrži robnu marku (poput logotipa, marketinške poruke ili podataka za kontakt). Značenja riječi ‘korisno’ i ‘brendiranje’ rastegnuta su i proširena tijekom godina, ali ideja ostaje relativno jednostavna.



Na primjer, Google obično daje tehnološke artikle koji nisu nužno izravno povezani s njihovim poslovanjem. Neki primjeri uključuju: mini hladnjak, lava svjetiljku ili digitalni okvir za slike. Ovi artikli manje su namijenjeni stvaranju izravnog odgovora, a više za provođenje svog brenda kao šik, retro-cool organizacije.

Postoje četiri atributa koje vaši promotivni proizvodi moraju posjedovati kako bi bili uspješni:

Vaši promotivni darovi moraju imati četiri specifična atributa da bi bili uspješni:

1. Moraju sadržavati učinkovitu marketinšku poruku:
Poziv na akciju jedan je od najzanemarenijih atributa promotivnog proizvoda.

2. Publika mora biti pažljivo odabrana za ciljanje i kvalifikaciju:
Poduzeća si jednostavno ne mogu priuštiti oglašavanje svima. Cilj je da vaši promotivni darovi dođu u ruke pouzdanih i istaknutih osoba iz industrije.

3. Promotivni artikli moraju biti prikladni za publiku:
Najbolji scenarij neusklađenog proizvoda je izostanak odgovora, a najgori je negativan PR! Zamislite da pošaljete košaricu s kobasicama i sirom grupi vegana…

4. Vrijeme je sve:
Čak i ako su vaš proizvod, poruka i odabir publike savršeni, sve se raspada u neprikladnom trenutku. Jedina razlika između starog sata i klade je mjerenje vremena!



Partnerstvo s osobom ili tvrtkom koja ima iskustva u svijetu promotivnih proizvoda izvrstan je prečac za osiguravanje ispunjenja ova četiri cilja. Iskustvo je ključ za izradu pravovremenog, ciljanog, prikladnog i učinkovitog promotivnog dara.

TEMU APP 100 E KUPON

Tumescentna abdominoplastika

Plastična kirurgija je definitivno medicinski postupak, ali postoji i umjetnički element. Ovo nas dovodi do teme tumescentne abdominoplastike. Tumescentna abdominoplastika

Kreditne kartice za bilo koga?

Kreditne kartice su široko rasprostranjene u cijelom SAD-u, kao i u cijelom svijetu, te su međunarodno prihvaćene kao vrlo pogodno