HEKLANJE

Način za izbjegavanje krađe identiteta u stvarnom vremenu

Kako kradljivci identiteta postaju sve veća prijetnja pojedincima i poduzećima, mnogi ljudi požele da imaju nekoga ili nešto nad čime mogu paziti i čuvati njihove vrijedne financijske podatke.

Iako si većina potrošača ne može priuštiti financijskog tjelohranitelja, mnogi iskorištavaju uslugu upravljanja identitetom u stvarnom vremenu koja potencijalno može spriječiti zločine vezane uz identitet.



Smatram da je jedna usluga, Identity Sweep, razvijena s MyPublic Info (MyPublicInfo.com) i Affinion Group (www.afiniongroup .com), vodećim u nadzoru kredita i krađi identiteta, proaktivnija od bilo koje druge. To bi mogla biti potrošačeva najbolja prilika da izbjegne kriminalno zlostavljanje povezano s identitetom. Identity Sweep štiti identitet potrošača na tri načina:

1. Uključuje vodeću tehnologiju za otkrivanje prijevare identiteta koja skenira milijarde javnih zapisa u potrazi za sumnjivim aktivnostima povezanim s prijevarom identiteta, uključujući pokušaje stvaranja sintetičkog identiteta. Usluga analizira sumnjivu aktivnost kako bi dala ocjenu rizika.

2. Pretražuje internetske news grupe, tražilice, blogove i stotine tisuća chat soba i web stranica u potrazi za osobnim i financijskim informacijama. Trenutačno obavještava potrošače e-poštom o svakoj sumnjivoj aktivnosti u vezi s njihovim osobnim podacima prije nego što kupac postane žrtva. Ova tehnologija radi brže od usluga nadzora kreditnih kartica i kreditnih ureda.

3. Skenira mrežne imenike koji navode informacije o potrošaču i zahtijeva uklanjanje tih informacija kako bi spriječio zlouporabu od strane telemarketera i kradljivaca identiteta.

TEMU APP 100 E KUPON