HEKLANJE

Kreditna kartica za gotovinski rabat

Kada kupuju novu kreditnu karticu na današnjem tržištu, bilo bi dobro da potrošači koji vode računa o cijeni ozbiljno razmotre ponude kreditnih kartica s popustom na gotovinu. S kreditnom karticom s povratom gotovine, vlasniku kartice se nadoknađuje postotak ukupnih godišnjih kupnji kreditnom karticom. Ponude variraju od 1% do 5% povrata novca.

Kako bi potaknuli potrošače da koriste svoje kreditne kartice tamo gdje inače koriste gotovinu ili novčanu karticu, financijske institucije nude višu stopu od 5% povrata gotovine kada se kreditna kartica koristi u trgovinama mješovitom robom, drogerijama i benzinskim postajama. Popust od 1% nudi se na drugim prodajnim mjestima kao što su diskonti i robne kuće.



Kreditna kartica s popustom za povrat gotovine nije za svakoga. Ako ne otplaćujete svoj dug svaki mjesec, gotovinski rabat bi pojeli financijski troškovi. U ovom trenutku potrošač bi trebao biti više zabrinut za procijenjenu mjesečnu financijsku naknadu.

Ako netko ima velika stanja na jednoj ili više kreditnih kartica i želi konsolidirati svoja plaćanja, uvodna ponuda od 0% APR-a s dodatnim značajkama povrata gotovine mogla bi biti pravi izbor. Postoje neki izdavatelji koji nude ne samo gornjih 1% i 5% popusta, već i dodatnih 5 USD gotovine za svaku transakciju prijenosa stanja.

Svaki dan vidimo ljude u trgovini mješovitom robom koji koriste kupone i klupske kartice kako bi ostvarili popust do 30% ili više na svoje namirnice. Zamislite da svaki tjedan koristite kreditnu karticu i da na kraju godine dobijete ček za dodatnih 5% gotovine. Ovo bi mogla biti uredna svota.

Također smo vidjeli kako cijene na pumpama stalno rastu posljednjih nekoliko mjeseci. Koliko trošite na benzin tjedno? Zamislite da na kraju godine dobijete ček s povratom novca od 5% za kupnju benzina!

Neki potrošači troše vrijeme na rezanje kupona. Vrijedi odvojiti nekoliko trenutaka vašeg vremena da pogledate trenutne ponude kreditnih kartica. Kreditne kartice s gotovinskim popustom mogu vam uštedjeti novac.

TEMU APP 100 E KUPON

Nova Disney kreditna kartica

Što ako svoje dnevne kupnje možete pretvoriti u praktičnu Disneyjevu čaroliju? Pa sada možete! Bank One sada nudi novu Visa

Web 2.0 direktorij

Posljednje dvije godine, upravo ova stranica je jedna od najvećih web 2.0 direktorija. Napravili su ovu aplikaciju kako bi omogućili