HEKLANJE

10 koraka da izgledate mlađe

TEMU APP 100 E KUPON

Od davnina se traga za tajnom mladosti. Mnogi su istraživači proveli eksperimente kako bi pronašli načine za usporavanje procesa starenja.

Postoje neke tehnike koje su implementirane, ali ono što nam je najvažnije je da budemo dosljedni u provođenju zdravog načina života i prehrambenih navika.



Ne možemo zaustaviti prirodnu promjenu, ali svejedno možemo izgledati mlađe ako želimo naporno raditi na usporavanju procesa starenja.

Stoga ću vam pomoći s 10 jednostavnih koraka kako biste izgledali mlađe:

Detoksikacija – važno je započeti detoksikaciju, izbacivanje toksina iz tijela. Naš tjelesni metabolizam izvršio je taj proces, ali u svakodnevnom životu izloženi smo toliko mnogo kemijskih opasnosti iz zraka, hrane i okoliša. Post ili samo konzumiranje voća i povrća načini su detoksikacije našeg tijela.

Spavanje – dovoljno sna od najmanje 6-8 sati dnevno učinit će našu kožu zdravijom. Dobar san također je važan jer u to vrijeme radi hormon rasta. Obnavlja stare stanice našeg tijela, uključujući i stanice kože. Naša će koža izgledati svježe i mlado ako dovoljno spavamo.

Hrana – Svakodnevna konzumacija zdrave i sigurne hrane učinit će naše tijelo fit, vitkim i izgledati mlađe. Pokušajte jesti više ribe umjesto crvenog mesa. Hrana s vlaknima, povrće, voće i dodaci prehrani važna su hrana koju treba konzumirati. Pijte manje kave i drugih napitaka s kofeinom.

Vježbanje – kroz rutinsko vježbanje osjećat ćemo se sretnije, energičnije i samouvjerenije. Također povećava gustoću naših kostiju i mišića zbog čega naše tijelo može izgledati 15-20 godina mlađe. Osim aerobika, hodanja i plivanja, ide iu teretanu radi vježbi dizanja.

Opustite se – Pokušavajući biti opušteni, naše će lice izgledati mlađe. Stres i brige pojavljuju se na našem licu. Ako možemo kontrolirati stres i osjećati se mirno, naše će lice izgledati mlađe i privlačno.



Budite pozitivni – pozitivan um i afirmacija za koje smo rekli da nam mogu donijeti pozitivan život. Negativne misli donose neuspjeh i čine da izgledamo starije i neprivlačnije. Meditacija je jedan od načina stvaranja pozitivnih misli.

Liječnički pregled – Kao i automobil, naše tijelo također treba pažnju i njegu kako bi moglo dobro raditi svaki dan. Rutinski liječnički pregledi tijekom našeg zdravog vremena važni su za prepoznavanje bolesti što je prije moguće.

Aktivan život – Pokušajte uvijek biti aktivni tijekom svog života. Aktivnosti mogu povećati zdravlje; a ako ste u starijoj dobi, poboljšat će se i vaše pamćenje.



Društveni život – Sretan društveni život može ojačati naš duh, donijeti miran um i učiniti da se osjećamo i izgledamo mlađe. Komunikacija s našim prijateljima, obitelji, susjedima, kolegama i drugima može nam donijeti sreću.

Izvedba – Počnite gledati na našu izvedbu. Je li naša tjelesna težina idealna za nas? Ako ne, pokušajte to popraviti na najbolju idealnu težinu. Pazite i na kožu, kosu, nokte i zube. One su važne jer će pokazati našu dob. Dobro izgleda i dobro se osjeća poboljšat će našu izvedbu.