HEKLANJE

10 načina da privučete više posjetitelja na svoju web stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Ako je promet na vašoj web stranici iznenada stao, možda ćete morati dati marketinški zamah svojoj web stranici. Ovo je zapravo usmjereno na informacijski marketing (jedno od najboljih tržišta u svijetu), ali se stvarno može primijeniti na bilo što. Evo nekoliko načina da ponovno pokrenete promet.

1.Kupujte hitove za svoju web stranicu.
Platite za ciljane posjete vašoj web stranici. Možete raditi ono što se zove “plaćanje po kliku” oglašavanje. Ovdje plaćate tražilicama svaki put kada netko klikne na vašu vezu za vašu web stranicu. Velika prednost ovoga je što vam gotovo trenutno privlači posjetitelje.
2. Također možete poslati promotivnu e-poštu na popis e-pošte za uključivanje koji biste TREBALI kreirati nudeći besplatna izvješća ili tečajeve svojim posjetiteljima.
3. Platite svojoj konkurenciji paušalnu naknadu za slanje vaše promotivne ponude e-poštom na njihove popise. Ovo je sjajan način za izgradnju odnosa s vašim konkurentima.
4. Možete raditi ono što se naziva zajedničkim pothvatom. To je kada nekome platite proviziju od prodaje kada vašu promotivnu ponudu pošalje e-poštom na svoje popise e-pošte.
5. Možete platiti oglašavanje na tuđem web-mjestu tako da unaprijed platite paušalnu naknadu za postavljanje oglasa, bannera ili veze na web-mjesto.
6. Možete platiti za oglašavanje tako što ćete ponuditi proviziju svojoj konkurenciji ili bilo kome tko se bavi prodajom kada stavi vaš oglas, banner ili vezu na svoju stranicu.
7. Svoju web stranicu možete poslati tražilicama sa svojim ključnim riječima i opisom web stranice.
8. Možete poslati svoju poveznicu na druge web stranice, a zauzvrat ih dodati na svoju.
9. Možete napisati besplatno izvješće ili tečaj koje ćete pokloniti drugim web stranicama na vašem tržištu i dopustiti im da unutra stave affiliate link (tako da imaju poticaj da ga daju) i daju to besplatno. Ako je informacija dobra, širit će se poput virusa. Ovaj marketinški koncept poznat je kao “viralni marketing”.
10. Ako imate dobar materijal, možete imati dobru marketinšku prednost jer će ljudi dijeliti web stranicu jer su uživali. Također možete ponuditi partnerske programe kako bi vaši klijenti mogli zaraditi provizije kada preporuče nekoga da kupi vaš proizvod.



To bi vam trebalo dati neke dobre ideje za povećanje prometa, a možda čak i potaknuti neke vaše ideje!

Najbolje želje,

Maranda Mann

Super stadion

Ovaj stadion nije poznat i različit samo po svojoj drugačijoj čelično-betonskoj konstrukciji nego po mnogočemu drugome, a što je zamislio

Ukorak s obiteljskim financijama

Održavanje nadzora nad obiteljskim financijama ne mora biti teško. Uz malo planiranja, vaše se financije mogu s lakoćom ažurirati. Vjerujte