HEKLANJE

10 savjeta za organizaciju doma

 
Ako tražite savršen plan organizacije doma, razmislite o tome da počnete s malim i napredujete do većih projekata. Nekoliko jednostavnih savjeta dovest će vas do najbolje organizacije doma.
Savjet 1:
Koristite pladanj za pribor za jelo i uredno ga stavite u kuhinjsku ladicu. Ovo će zadržati svaki pribor odvojeno i olakšat će vam pronalaženje željenog u nekoliko sekundi.
Savjet 2:
Organizirajte svoje omiljene recepte abecednim redom za brzu referencu. To se može učiniti pomoću kartica za bilješke i kutije za bilješke ili registratora s abecednim razdjelnicima.
Savjet 3:
Ako imate velik broj VHS ili DVD filmova, razmislite o medijskoj jedinici za uredno pohranjivanje svoje kolekcije. Ako je moguće, odaberite drvenu jedinicu za snagu i ugodan izgled za razliku od jeftinih plastičnih jedinica.
Savjet 4:
Kada odlažete svoju sezonsku odjeću, nemojte je samo objesiti u ormar do sljedeće godine. Umjesto toga, kupite veliku kadu s plastičnim poklopcem i uredno smjestite svoju sezonsku odjeću unutra. Umjesto savijanja, pokušajte zarolati odjeću jer ćete tako smanjiti bore i linije pregiba. Osim toga, to će uštedjeti puno prostora. Postavite kadu za pohranu na pod svog ormara i označite kadu prema odjeći unutra.
Savjet 5:
Gubite li uvijek olovke i/ili olovke? Ako je tako, razmislite o korištenju šalice za kavu za uredno i jednostavno pohranjivanje vaših olovaka i/ili olovaka. Svatko ima šalicu za kavu, a ovo je mnogo hirovitiji način pohranjivanja vašeg pribora za pisanje nego tipični držač za olovke.
Savjet 6:
Svakako bacite sve stare časopise i/ili novine. Najbolji način za njihovo spremanje je košara s ručkama pored sofe. Međutim, ovu jedinicu potrebno je redovito čistiti kako bi se izbjegao neugledni nered.
Savjet 7:
Sve važne papire, uključujući isprave, naslove i porezne papire, dobro je držati u vatrostalnoj zaštitnoj kutiji. Ova kutija također treba imati bravu i ključ i može se postaviti bilo gdje u kući. Većina pojedinaca ovo stavlja ispod svog kreveta.
Savjet 8:
Ako imate stvari koje više ne želite, razmislite o doniranju lokalnoj neprofitnoj agenciji. Time ćete uštedjeti prostor i učinit ćete dobro djelo.
Savjet 9:
Kako biste izbjegli nered, možda će biti potrebno baciti određene vrste pošte. To može uključivati ponude kreditnih kartica, ali nemojte ih samo izbaciti bez prethodnog usitnjavanja slova. Krađa identiteta veliki je problem i korištenje uređaja za uništavanje papira na svim računima ili ponudama kreditnih kartica spriječit će bilo koga da ikada dobije pristup vašim privatnim financijskim podacima.
Savjet 10:
Pobrinite se da vaša kuhinja bude uredno organizirana sa svim uređajima u blizini električne utičnice. Ne želite da kablovi za napajanje prolaze preko radne površine i uvjerit ćete se da će mikrovalna pećnica, toster i aparat za kavu na jednom mjestu biti vrlo praktični.

TEMU APP 100 E KUPON

Ugovor o radu kod kuće

Trenutačno je uvelike zastupljen rad kod kuće kao oblik rada koji je nužan u okolnostima epidemije i u skladu je