HEKLANJE

10 sjajnih načina za nabavu jeftinih proizvoda za Ebay.

TEMU APP 100 E KUPON

Dakle, imate problema s pronalaženjem dionica dovoljno jeftino da ih prodate uz dobru zaradu? Pa, došli ste na pravo mjesto.

Garažna rasprodaja. Velike su šanse da ste veći dio života proveli gledajući oglase za njih i ignorirajući ih. Počnite ići što više možete. Nećete u svakom pronaći dobre stvari, ali kada nađete jednu osobu s dobrim stvarima, dajte joj ponudu za puno – bit će toliko sretni zbog toga da možete dobiti pravu akciju.



Tržišta. Ako vaše područje ima tržnicu, otiđite tamo i potražite nešto dobro. Možete ga tamo kupiti ako je dovoljno jeftino ili se pokušati sprijateljiti s trgovcima na tržnici i saznati tko su njihovi dobavljači.

Zalagaonice. Zalagaonice obično ne znaju što bi s nakupljenim smećem (osim ako se ne radi o nakitu, naravno). Općenito, nasumice stavljaju svoje zalihe na police, nadajući se da će jednog dana netko s malo novca slučajno ući, tražiti okolo i kupiti krajnje opskurne stvari. Natjerajte ih da vam ponude popust za rinfuzu.

Prave aukcije. Otiđite na pravu aukciju, jer su šanse da možete preprodati stvari za više nego što će ih oni prodati. Uostalom, oni imaju samo nekoliko stotina ljudi u toj prostoriji – imate nekoliko milijuna kojima možete prodati!

Lokalne novine. Stavite oglas u lokalne novine koji glasi “Plaćam gotovinom za [vašu vrstu artikla]”, s vašim telefonskim brojem. Ako si to možete priuštiti, napravite veliki prikazni oglas, tako da će biti primijećen.

Oglasne ploče. Nabavite jedan od onih malih oglasa u trgovini.

Prijatelji. Pitajte svoje prijatelje imaju li nešto što bi vam željeli prodati i zamolite ih da proslijede vijest svojim prijateljima.

Postanite poznati. Dijelite posjetnice, spomenite ljudima što radite. Velike su šanse da ćete naići na nekoga tko će reći “Oh, stvarno? Imam hrpu [predmeta] koje ne želim”.



Trgovine. Ovo bi moglo biti pomalo iznenađujuće, ali neke prave trgovine čak prodaju stvari jeftinije nego što prodaju na eBayu. Razgledajte svoj lokalni veliki diskont i obratite posebnu pozornost na bilo koju trgovinu koja prima zamjene od kupaca. Velike su šanse da gubitak na zamjeni shvate kao promociju i jedva čekaju da se riješe te dionice.

I za kraj: eBay! Kada gledate dovršeni prikaz artikala, primijetit ćete ogroman raspon cijena po kojima se artikli mogu prodati na eBayu. Pokušajte uzeti predmet s najvećom cijenom i potražiti ga samostalno, a zatim prvo sortirajte po najnižoj cijeni: gotovo mogu jamčiti da ćete vidjeti dražbu za isti predmet na kojem je prodan gotovo za bescijenje. Trik je pronaći te manjkave dražbe prije nego što se zatvore, pobijediti na njima pomoću usluge snajperiziranja ponuda, a zatim se okrenuti i preprodati predmet.

Međutim, nakon svih tih problema, kada prodate artikl, mogli biste otkriti da vam kupac ostavlja povratnu ocjenu koju jednostavno ne smatrate poštenom. Sljedeća e-poruka pokazat će vam što učiniti u vezi s tim.