HEKLANJE

5 načina za trenutačno povećanje limita vaše kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi vlasnici kreditnih kartica teže većem limitu kreditne kartice.

Ali: vlasnici kreditnih kartica moraju zapamtiti da se, kako bi dobili viši limit kreditne kartice, moraju pridržavati odredbi i uvjeta kartičarske kuće ili svoje banke.



Evo 5 načina za povećanje limita kreditne kartice:

1. Dokažite svoju kreditnu sposobnost
Najvažnija stvar koju trebate učiniti za dobivanje većeg limita kreditne kartice jest dokazati svoju kreditnu sposobnost. To je prvo što banke i tvrtke traže kada daju veći kreditni limit.

2. Privucite pozitivnu pozornost kartičarske kuće
Barem: pokušajte privući pozitivnu pozornost s vremena na vrijeme plaćajući financijske troškove. Očito, ovo nije preporučljivo ponavljati i trebalo bi se koristiti samo kao posljednje sredstvo za povećanje vaših izgleda za dobivanje višeg kreditnog limita.

Dokazivanje kartičarskim kućama i bankama da ste dobar “dužnik” može biti uvjerljiv način da dobijete veći kreditni limit. Ali budite oprezni jer ova strategija također znači da ćete platiti financijske troškove koji se mogu akumulirati u žurbi.

3. Uvijek trošite unutar limita svoje kreditne kartice
To znači da ste sposobni kontrolirati svoje troškove.

4. Redovito koristite svoje kreditne kartice
Ne čuvajte svoje kartice samo za hitne slučajeve. Ako štedljivo koristite svoje kreditne kartice, banke i kartičarske kuće neće moći razumjeti vaše ponašanje u vezi s potrošnjom i povratom novca. U takvim okolnostima, većina banaka i kartičarskih kuća oklijevat će vam dati viši limit kreditne kartice.

5. Izbjegavajte kašnjenja u plaćanju što je više moguće
Ova tehnika ne samo da će povećati vaše plaćanje, već ćete možda morati platiti i dodatnu kaznu za nepodmirenje računa na vrijeme. To će također smanjiti vaše šanse za dobivanje većeg limita kreditne kartice.



Suština je da će vaš učinak u evidenciji banaka i kartičarskih kuća odrediti hoćete li dobiti veći limit kreditne kartice ili ne.