HEKLANJE

Logotipi kreditnih kartica za vašu web stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Ako posjedujete ili upravljate web-mjestom u vezi sa svojim poslovanjem, razmislite o postavljanju logotipa Visa ili čak logotipa Visa/Master Card na svoje web-mjesto. Posjetitelji koji pregledavaju web mjesto bit će skloniji zadržavanju i kupnji kada znaju da nudite pogodnost kupnje kreditnim karticama.

Za prikaz logotipa Visa ili Master Card na vašoj stranici, morat ćete se prijaviti za račun trgovca. Ovo je poseban račun koji je otvorio financijski zajmodavac koji vam omogućuje prihvaćanje kreditnih plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica na vašem prodajnom mjestu. Za vlasnike web stranica, ovo je izvrstan način da kupce navedu da kupe sada i odmah plate kako bi izbjegli rizik od gubitka prodaje ili kašnjenja u plaćanju. Dok neki operateri web stranica jednostavno traže od kupaca da biraju besplatni telefonski broj za automatiziranu kupnju, sve više dobavljača odlučuje otvoriti trgovački račun kako bi kupcima olakšali prodaju na mreži.



Lako se prijaviti za račun trgovca tako da možete koristiti logotipe vize i kreditne kartice na svojoj web stranici. Jednostavno surađujte s Merchant-Account-Quotes.com kako bi oni mogli pronaći najboljeg pružatelja usluga trgovačkog računa za vas. Mnogi pružatelji trgovačkih usluga čekaju da prihvate i odobre vašu prijavu. Nakon odobrenja možete početi promovirati činjenicu da sada prihvaćate kreditna plaćanja tako što ćete objaviti istaknuti oglas za logotip Visa ili kombinaciju logotipa Visa i Master Card. Kupci su uvjetovani za ovaj jedinstveni prikaz i tražit će ga kada posjete vašu stranicu.

Olakšajte posjetiteljima pronalaženje logotipa Visa i Master Card. Postavite ih na istaknuto mjesto svoje web stranice. Ovisno o izgledu web-mjesta, ovo područje za logotipe kreditnih kartica može biti negdje blizu gornje ili bočne navigacijske trake. Ili možda želite staviti logotipe na dno stranice ako stranica nije pretjerano dugačka i ako ste prilično sigurni da će kupci pročitati do kraja i tako pronaći logotipe Visa i Master Card.

Još jedan način promoviranja ove usluge je da se ona prikaže u okviru negdje sa strane početne stranice ili na svakoj stranici web mjesta. Ne smije biti prevelik, kao da je Visa ili Master Card logo najvažniji detalj stranice. Ali ne smije biti ni premalen, jer bi ga mnogi užurbani kupci lako mogli previdjeti. Kada ga kopirate na stranicu svoje web stranice, provjerite prije nego što ga objavite kako biste bili sigurni da je grafička slika jasna i dobro definirana. Nemaran logotip kreditne kartice može potpuno odvratiti klijente koji traže profesionalne dobavljače.

Dodavanje logotipa Visa i Master Card na web stranicu vaše tvrtke označava vas kao nekoga tko brine o potrebama kupaca i tehnološki kompetentan. Saznajte kako možete dodati ove logotipe kreditnih kartica kako biste bolje omogućili svojoj tvrtki obavljanje e-trgovine uz uvažavanje suvremenih trendova plaćanja. Vaši klijenti će cijeniti ljubaznost opcija kreditnog plaćanja i mogu pokazati svoju zahvalnost ponavljanjem poslova ili pozitivnim usmenim preporukama.

Pridružena imovina

Vaš affiliate marketing posao je upravo to… posao. Da biste bili uspješni, morate tretirati svoje poslovanje kao posao i fokusirati