HEKLANJE

2 sigurna načina za povećanje vaše Adsense zarade gotovo trenutno!

TEMU APP 100 E KUPON

Većina webmastera zna da Adsense stvara znatan izvor dodatnog prihoda od oglašavanja. Zato ga većina koristi za traženje visoko plaćenih ključnih riječi. Imaju sa sobom popise koji govore koje su ključne riječi i već su koristili različite metode njihova identificiranja. Pa ipak, nakon što su ove navodno visoko plaćene ključne riječi postavili na svoje stranice, novac koji su očekivali da će stići zapravo ne dolazi.

Što je to što rade krivo?



Jedna je stvar imati stranice s odgovarajućim ključnim riječima. Ali privlačenje posjetitelja na te stranice druga je stvar i često faktor koji nedostaje.

Stvar je u tome da morate optimizirati navigaciju svoje stranice kako biste privukli posjetitelje na svoje visoko plaćene stranice s ključnim riječima.

Zastanite na trenutak i razmislite o tome kako posjetitelji koriste vašu web stranicu. Nakon što posjetitelj dođe na određenu stranicu, ima tendenciju kliknuti na drugu stranicu koja zvuči zanimljivo. Dolaze tamo zbog drugih poveznica koje se pojavljuju na stranici na koju su prvotno došli. Ovo je navigacija web stranice. Sve je u omogućavanju posjetiteljima da se kreću po vašoj stranici. I jedan način maksimiziranja vaše Adsense zarade.

Tipično web mjesto ima veze izbornika na svakoj stranici. Tekst na ovim poveznicama je ono što privlači pozornost posjetitelja i navodi ih da kliknu na jednu od poveznica koje će ih odvesti na drugu stranicu te web stranice. Veze koje imaju “besplatno” ili “preuzmi” često dobro privlače pažnju.

Ova se navigacijska logika također može primijeniti na privlačenje prometa na vaše stranice koje dobro plaćaju. Postoje neke web stranice koje ostvaruju puno prometa s tražilica, ali imaju nisku zaradu. Trik je u tome da pokušate upotrijebiti pametno označene veze kako biste posjetitelje odvratili od tih stranica i uputili ih na one s većom zaradom. Ovo je jedan sjajan način pretvaranja stvarnih jeftinih klikova u stvarne dolare.

Prije nego počnete testirati hoće li isti stil odgovarati vama i vašoj web stranici, morate imati dvije stvari. Nešto za praćenje i usporedbu i neke stranice s visokom zaradom na koje želite usmjeriti promet svoje web-lokacije. Opcija je odabrati nekoliko stranica koje često posjećujete. Ovo osigurava brzi rezultat.

Sada, sljedeća stvar koju trebate učiniti je smisliti načine na koje posjetitelje koji gledaju određenu stranicu natjerati da pokušaju kliknuti vezu koja će ih odvesti na vaše stranice s visokim zaradama. Smislite privlačan opis za tu vezu. Osmislite privlačan i jedinstven opis veze. Zamislite nešto što ljudi ne vide svaki dan. To će dovoljno potaknuti njihovu znatiželju da pokušaju vidjeti o čemu se radi.



Također možete koristiti grafiku da biste privukli pozornost svojih čitatelja. Nema ograničenja na ono što možete učiniti kako bi vaša veza bila uočljiva. Ako želite uspjeh svoje stranice, učinit ćete sve što je potrebno samo da postignete taj cilj. Samo budi kreativan. Što se tiče mnogih Adsense oglašivača, ne postoje pisani i nepisani zakoni koje treba slijediti u vezi s onim što pišu. Sve dok ne prekoračite smjernice tražilica, krenite.

Također zapamtite da se sve vrti oko lokacije, lokacije i lokacije. Nakon što je postignut savršeni opis koji privlači pažnju, morate identificirati savršeno mjesto na svojoj stranici kako biste pozicionirali tu opisnu poveznicu na svoju visoko plaćenu stranicu.

Nema ničeg lošeg u tome da posjetite druga web-mjesta kako biste vidjeli kako napreduju u maksimalnoj navigaciji svojim web-mjestom. Popisi “Vrućih stranica” ili “Najčitanijih” vrlo su uobičajeni i već se previše koriste. Upoznajte one koje koriste mnoge web stranice i ne pokušavajte ih oponašati.



Drugi način da to učinite je da pokušate koristiti različite tekstove na različitim stranicama. Tako ćete vidjeti koji rade, a koji ne. Pokušajte također pomiješati stvari. Stavite poveznice na vrh, a ponekad i na dno. Ovako se testira koji od njih dobivaju više klikova, a koji se zanemaruju.

Neka testiranje počne. Testiranje i praćenje dok ne pronađete stil navigacije web-stranice koji najbolje funkcionira za vašu web-lokaciju.

Kalkulator potrošnje žbuke na 1m2

Duljina zida (m): Visina zida (m): Debljina sloja (mm): Žbukanje je najbrži, najjednostavniji i najpristupačniji način izravnavanja zida. Oni koji