HEKLANJE

3 ključne metode optimizacije tražilice izvan stranice

TEMU APP 100 E KUPON

On-page optimizacija za tražilice definitivno je jedna od ključnih metoda ako vlasnik web stranice želi poboljšati rezultate pretraživanja svoje web stranice. Međutim, SEO na stranici često podrazumijeva tehničke vještine. Zašto? Malo je ljudi HTML entuzijasta. To je često ono što treba prilagoditi kako bi se napravio izvrstan posao u optimizaciji web stranica.

Što ako je prijatelj štreber već napravio optimizaciju na stranici, a sada želite znati kako možete pridonijeti “dobroti tražilice” svoje web stranice? Optimizacija izvan stranice sljedeći je korak. A rezultati za kojima ćete morati žudjeti su jednosmjerne povratne veze. Zašto? To je koliko glavnih tražilica kao što su Google, Yahoo! i MSN rang web stranice. Što više povratnih veza s relevantnih stranica s dobrim rangom stranice, to bolje.



Dakle, kako točno prikupljate povratne veze? To nije lak zadatak, ali je definitivno manje živčan od HTML-a ako niste tehničar. Evo nekoliko savjeta za SEO izvan stranice:

1. Marketing članaka

Otkriveno je da je kvalitetan sadržaj pravi kralj. Svatko je gladan svježih i kvalitetnih informacija, a njihovo pružanje će potaknuti povratne veze. Puno pomaže biti entuzijastičan pisac kako biste bili uspješni u ovom nastojanju. Također, vježbajte ispravan način korištenja kutije s resursima. Treba uključivati samo web mjesto koje sadrži informacije relevantne za članak koji šaljete u imenike članaka.

2. Sudjelovanje na forumu

Potražite forume koji su relevantni za sadržaj vaše web stranice i nastavite dijeliti informacije koje će članovima foruma biti neophodne. Vaš potpis ili ona tag-along poruka na zadnjem dijelu svakog vašeg posta je ono što će funkcionirati za vašu SEO kampanju izvan stranice. Neka bude jednostavno i pobrinite se da prenosi nešto o vašoj web stranici. Naučite kako postaviti hipervezu kako biste olakšali ljudima koji žele posjetiti vašu stranicu.

3. Bloganje

Blogovi ili web dnevnici sada su najpopularnije oružje SEO stručnjaka. Osim što se lako ažuriraju, ne zahtijevaju previše formalan ton, što je ono što mnogi čitatelji vole. Neformalni dijalog koji se može postići tako što čitatelji ostavljaju komentare i autor bloga odgovara na komentare je ono što također održava blogove svježima i prilagođenima tražilicama. Održavanje bloga koji je ponovno relevantan za sadržaj vaše web stranice će zadržati tražilice u kontaktu s vašom web stranicom. Ne zaboravite imati poveznicu na svoju glavnu web stranicu sa svog bloga.



Tajna uspjeha u provođenju ovih SEO metoda izvan stranice je dosljednost. Slanje kvalitetnih članaka na web stranice najmanje dva do tri puta tjedno i redovita proizvodnja sadržaja za vaš personalizirani blog je siguran način da se vaša web stranica istakne. Sudjelovanje na forumu također bi trebalo biti nešto što se čini češće jer to ne samo da će vam pomoći da povećate popularnost svoje web stranice u tražilicama, već će vas također potaknuti da naučite nove stvari od sudjelovanja drugih članova foruma. Također, ako otkrijete da ne uživate u ovim stvarima, uvijek postoji plan B – unajmite nekoga da to radi umjesto vas!

Napomena: Ovaj se članak može slobodno reproducirati sve dok je uključen okvir s izvorima AUTORA na dnu ovog članka i sve veze moraju biti aktivne/povezive bez promjena sintakse.

Je li Hoodia sve u redu?

Ako ste poput mene, BS detektori se uključe kada vidite riječi dijeta i pilula bilo gdje blizu jedne druge. Gubitak