HEKLANJE

3 Kreditno izvješće, otkrijte kako poboljšati svoj kreditni rejting

TEMU APP 100 E KUPON

Ovaj članak o 3 kreditnom izvješću napisan je kako bi odgovorio na mnoga najčešće postavljana pitanja, nadam se da će vam sve ove informacije biti korisne.

Kreditno izvješće može biti korisno iz raznih razloga. Postoje tri glavne agencije za izvješćivanje o kreditnoj sposobnosti: Experian, Equifax i TransUnion, a svaka od njih ima vlastite informacije o vašoj kreditnoj sposobnosti, pa da biste dobili dobro kreditno izvješće, morate koristiti sve 3. Srećom, možete dobiti kredit 3 izvješće za oko 24 USD, a to će vam reći sve što trebate znati o svojoj kreditnoj sposobnosti umjesto da gubite vrijeme s takozvanim besplatnim online kreditnim izvješćem.



Mnoge institucije moraju znati vaše kreditno izvješće prije nego što vas odobre, pa vam poznavanje vaše kreditne evidencije može dati uvid u vaše šanse da dobijete sve vrste usluga. Na primjer, stambeni zajam neće vam se dati ako imate lošu kreditnu sposobnost, niti se kvalificirate za povoljno životno osiguranje, kreditnu karticu s niskom procentnom vrijednošću, ili ponekad čak ni najam kuće ili automobila. Dakle, poznavanje vašeg 3 kreditnog izvješća može biti prečac koji će vam uštedjeti vrijeme prijave za usluge koje nećete dobiti.

Još jedna stvar vezana uz poznavanje vašeg rezultata kreditnog izvješća 3 jest da vam može pokazati je li vas netko prevario ili ukrao vaš identitet. Ako je, na primjer, netko otvarao račune na vaše ime, a nije vam rekao niti mu je platio, pojavit će se u vaša 3 kreditna izvješća kao loš rezultat. To će vam omogućiti da poduzmete odgovarajuće pravne radnje kako biste ih uklonili iz svog dosjea i uhvatili tipa koji je to učinio tako što ćete pozvati policiju.

Skidanje loših optužbi za prijevaru s rezultata vašeg kreditnog izvješća 3 može biti velika gnjavaža. Jednom je moja supruga imala ozbiljne optužbe na svom kreditnom izvješću jer je netko punio mobitel koristeći se njezinim imenom iz Detroita, a tvrtka nije htjela vjerovati da to nije ona, iako je to bilo drugo prebivalište. Kako bi ih natjerala da povjeruju, morala je predočiti nekoliko dokumenata o identitetu i pošte, kao i naslov svoje kuće kako bi pokazala gdje živi. Ne bi vjerovali da je njegova adresa ono što je rekla dok im nije pokazala mnoštvo dokaza. Kakva gnjavaža.

Postoji mnogo načina na koje možete poboljšati svoj kreditni rezultat. Jedan od njih je posjedovati kreditnu karticu i redovito otplaćivati svoja plaćanja kako biste pokazali da ste pouzdani i da vam se može vjerovati kredit. Ako redovito podmirujete svoj dug i na vrijeme plaćate račune za plin, telefon, struju i komunalije, ovo također može pomoći. Dugoročno gledano, isplati vam se održati svoju kreditnu sposobnost dobrom, jer to znači da se kvalificirate za bolje kamatne stope, veće kreditne linije, vlasničke kreditne linije, kreditne linije u vlasništvu kuće, kreditne kartice s niskim procentima i sve vrste drugih financijskih pogodnosti koje inače ne biste imali. Zaista, lako je i nemate što izgubiti.