HEKLANJE

3 laka koraka za savršenu preplanulost pomoću sprejeva za samotamnjenje

TEMU APP 100 E KUPON

Tradicionalne metode sunčanja danas su postale manje popularne zbog velikih zdravstvenih rizika. Zbog ovog velikog otkrića u sunčanju nekoliko je tvrtki ponudilo kreme, losione i sprejeve za sunčanje kako bi koža bila preplanula čak i bez pomoći solarija ili sunca. Većina ljudi preferira ovu vrstu umjetnog tamnjenja jer nema značajnijeg zdravstvenog rizika, a jedina šteta koju osoba može imati je ako je njihova koža preosjetljiva i primjena može izazvati alergiju.

Među ovim inovacijama najveću popularnost dobiva sprej za samotamnjenje. Ovaj proizvod jednostavan za korištenje ravnomjerno se raspršuje po koži, a zatim sve što trebate učiniti je pričekati da se osuši. Proizvodi za sunčanje sadrže kemikaliju koja se zove dihidroksiaceton (DHA). Ova kemikalija djeluje kao agens koji pokreće aminokiseline u koži da proizvedu izvrstan ten. Proizvodi za sunčanje mnogi su prepoznali kao sigurne i učinkovite i ne proizvode veliki rizik koji nose tradicionalni i solariji. Nanošenje spreja za tamnjenje prilično je jednostavno, ali postoje neke stvari koje trebate znati kako biste postigli savršenu ravnomjernu preplanulost. Evo pet stvari kojih biste se trebali sjetiti kada ga budete primjenjivali.



Pripremite kožu

Prije nego nanesete sprej za sunčanje, provjerite može li vaša koža podnijeti formulaciju. Pažljivo pročitajte upute, a zatim nanesite malu količinu spreja u tijelo i pričekajte da dođe do alergijske reakcije ili promjene boje. Na taj način možete provjeriti kvalitetu spreja za sunčanje i smanjiti rizik od ozljeđivanja kože.

Najbolje je da uklonite sve mrtve stanice kože s tijela kako bi sprej bio učinkovitiji. Razlog leži u tome što se sprejevi za sunčanje obično “zalijepe” za vanjski sloj vaše kože. Dakle, ako su vaše mrtve stanice kože još uvijek u vašem tijelu, one će biti one koje potamne, a vaša preplanulost neće dugo trajati. Osim toga, zdrave stanice kože vrlo su osjetljive na sprejeve za tamnjenje i duže bi ih držale. Istrljajte cijelo tijelo lufom ili bilo kojim drugim pilingom i obavezno napravite piling cijelog tijela, posebno izloženih dijelova.

Osim ribanja tijela, svakako nanesite hidratantnu kremu nekoliko sati prije nanošenja spreja za sunčanje. To omekšava vašu kožu i postaje prijemčivija, zbog čega vaša preplanulost dulje traje i bolje se upija.

Strategije primjene

Nosite tamnu odjeću jer je sprej ponekad obezboji. Osim toga, pobrinite se da imate par rukavica koje možete koristiti kako biste izbjegli promjenu boje na rukama. Iako neki više vole koristiti ruke za ravnomjerno nanošenje spreja. Samo pazite da operete ruke odmah nakon nanošenja kako biste izbjegli daljnju promjenu boje.

Kada počnete prskati tijelo, sprej za tamnjenje ravnomjerno nanesite. Pripremite ručnik ili maramicu za brisanje kapljica i svakako nanesite sprej na pokrivena područja poput stražnjeg dijela ušiju kako biste postigli ujednačenu boju.



Posljednji podsjetnici

Provjerite jeste li ravnomjerno nanijeli sprej i izvršite potrebna podešavanja ako primijetite promjenu boje. Stanite mirno oko minutu kako biste izbjegli kapanje i neravnomjerno nanošenje. Ključno je da ne pomičete, osobito zglobove jer se s tih područja lako može ukloniti aplikacija. Obavezno slijedite upute u svom priboru i ne zaboravite nanijeti kremu za sunčanje kad izlazite. Većina sprejeva za sunčanje sadrži formulu za zaštitu od sunca, ali najbolje ju je nanositi zasebno kako biste osigurali sigurnost.

Ova tri koraka osigurat će vam savršenu preplanulost o kakvoj ste sanjali. Samo budite sigurni da slijedite ove podsjetnike i sve što trebate učiniti je pronaći savršenu odjeću koja ide uz vaš novi preplanuli izgled.



Prije kupnje

Kupnja kuće ako imate lošu kreditnu sposobnost zahtijeva malo više posla. Prije nego što počnete tražiti dom, shvatite koliko si