HEKLANJE

Prije kupnje

Kupnja kuće ako imate lošu kreditnu sposobnost zahtijeva malo više posla. Prije nego što počnete tražiti dom, shvatite koliko si realno možete priuštiti mjesečno. Provjerite tržište u području koje želite kupiti. Saznajte po kojoj cijeni kuće idu i kolika su mjesečna plaćanja. Imajte na umu da biste mogli na kraju plaćati malo više mjesečno od nekoga s uobičajenim bankovnim kreditom, pa imajte to na umu dok shvaćate što si možete priuštiti.

Morat ćete se više potruditi da pronađete dom koji možete dobiti bez zajma. Morat ćete više kupovati. Dakle, usredotočite se na svoje potrebe u stambenom prostoru prije svojih želja. Napravite popis minimuma koje ćete prihvatiti u kući. Zapišite samo svoje bitne potrebe. Morate li imati tri spavaće sobe ili se možete zadovoljiti s manje? Morate li imati garažu za dva automobila ili je dovoljan i nadstrešnica? Morate li imati prizemnicu iz zdravstvenih razloga? Koliko blizu morate biti školi?



Napravite poseban popis stvari koje želite. Želje mogu uključivati stvari poput bazena ili hidromasažne kade, garderobe, drvenih podova, terase ili određene vrste arhitekture. Bilo bi lijepo ako možete pronaći dom s nekim svojim željama, ali za početak se koncentrirajte na pronalazak doma koji zadovoljava vaše potrebe. Često se mnoge od ovih stvari kasnije mogu dodati u dom.

Napravite i treći popis stvari koje apsolutno ne želite u svom domu, kao što su: previše stepenica za penjanje, gornji dio za pričvršćivanje, određena područja grada koja vam se ne sviđaju, lokacija preblizu autoceste ili lokacija predaleko od centra grada.

Možda niste u poziciji da budete previše izbirljivi. Možda se za sada možete zadovoljiti manjom kućom, dok uspostavite svoj kredit i steknete kapital u manjoj kući. Tada ćete biti u poziciji zamijeniti taj dom za veći dom.

Ponovno uspostavljanje financijskog temelja nije tako teško kao što je bilo, ali je nemoguće ako pokušate kupiti više kuće nego što ima smisla. Budite konzervativni!

Spa kemikalije: morate imati

Ah, zar nije sjajan osjećaj imati svoj vlastiti spa na toj novoj palubi koju ste izgradili? Nakon napornog radnog dana,

1167,00 dolara

Prvo što bih želio učiniti je podijeliti s vama e-poruku koju sam nedavno primio i koja je poslužila kao inspiracija