HEKLANJE

Nagradne kreditne kartice privatne marke

TEMU APP 100 E KUPON

Potrošači su sve više zainteresirani za oznaku povezanu s njihovom nagradnom kreditnom karticom kao i za kamatnu stopu, moguće godišnje naknade i nagrade. Na kraju krajeva, kreditne kartice nekada su bile vrlo neugledne, s tim da se jedna od druge nije razlikovala ničim posebnim osim logotipa Visa ili MasterCard u donjem desnom kutu.

U potrazi za jedinstvenim



Danas mnogi potrošači traže nagradne kreditne kartice s stilom, osobnošću i jedinstvenom kvalitetom. Naravno, potrošači su još uvijek zainteresirani za dobivanje velike ponude sa svojim nagradnim kreditnim karticama i, u većini slučajeva, neće biti voljni odreći se kvalitete za lijepu sliku. Unatoč tome, ponuda kreditnih kartica postaje sve konkurentnija jer se međusobno bore za kupce. Stoga mnoge od najboljih nagradnih kreditnih kartica potrošačima nude niz različitih stilova kako bi ih privukli svojoj kartici. U nekim slučajevima dizajn može označavati drugu vrstu kartice s različitim pogodnostima. U drugim slučajevima, ista vrsta kartice može imati mnogo opcija dizajna za odabir.

Razbijanje kalupa

Prva kreditna kartica s intrigantnim dizajnom bila je Discover Card. To se dogodilo prije više od dvadeset godina kada je njihov dizajn s suncem udario na tržište. Budući da su sve kreditne kartice u to vrijeme izgledale gotovo isto, dizajn Discover kartice smatran je prilično revolucionarnim. Osim toga, izazvao je veliku pozornost potrošača. Razumljivo, ostale su karte slijedile taj primjer.

Prateći trend

Danas većina nagradnih kreditnih kartica nudi atraktivan i zabavan dizajn. Bez obzira na to, Discover Card i dalje vodi u naplati. Shvaćajući da se jedan dizajn neće svidjeti svima, Discover nudi više izbora dizajna od bilo koje druge nagradne kreditne kartice. Imaju mnogo divljih dizajna, od zabavnih i šarenih do profesionalnih i skromnih.

Raznovrsnost Discoverovih opcija započela je kada je lansirao opciju jasne kartice za one koji su se prijavljivali za karticu. U to je vrijeme nudio kreditnu karticu s prozirnom plavom pozadinom sa svijetlim svjetlije plavim rešetkastim uzorkom na vrhu. Nakon što je ovaj dizajn stekao popularnost, Discover je odlučio početi nuditi više dizajna za sve svoje kartice, uključujući nagradne kreditne kartice.

Današnji dizajni



Danas Discover nudi patriotsku kartu američke zastave, koja je pokrenuta nakon napada 11. rujna. Trenutačno nudi i cijelu liniju karata s morskim i divljim životinjama koje uključuju slike životinja kao što su ćelavi orao, tigar i kit ubojica. Njihovi dizajni također uključuju umjetničke dizajne, prozirne čestitke i druge čestitke s prirodnom ili domoljubnom temom. Kada birate nagradne kreditne kartice, nemate toliko izbora dizajna koliko biste imali da se ne ograničavate na određenu vrstu kartice. Unatoč tome, i dalje ćete moći birati između različitih dizajna kako biste karticu učinili jedinstvenom prema svom osobnom ukusu i životnom stilu.

Naravno, Discover nije jedina tvrtka koja nudi posebne dizajne za svoje nagradne kreditne kartice. Ako pogledate druge dostupne nagradne kreditne kartice, bit ćete sigurni da ćete pronaći niz dizajna koje nude druge tvrtke. Unatoč tome, Discover Card nije ništa zbog fleksibilnosti koju pruža svojim kupcima kada je u pitanju odabir dizajna koji im najviše odgovara.

Zadržavanje nagrada



Iako se možete odlučiti za nagradnu kreditnu karticu s vlastitom osobnom oznakom, to ne znači da se morate odreći pogodnosti. Bez obzira na dizajn koji odaberete, sve Discover nagradne kreditne kartice daju 5% povrata gotovine. Također možete zaraditi više nagrada kupnjom artikala u restoranima, trgovinama mješovitom robom, trgovinama za opremanje doma i knjižarama. S ovim karticama možete izgledati elegantno i istovremeno zaraditi nagrade.

Pristupačno hosting domena

Traženje pristupačnog hostinga domena za vaše osobne ili poslovne potrebe web stranice moglo bi postati zbunjujuće. Postoji toliko mnogo planova