HEKLANJE

Odabir najboljih kreditnih kartica s niskim kamatama

TEMU APP 100 E KUPON

U doba plastičnog novca, svi pokušavaju zaraditi na najboljim kreditima koje daju banke – što kreditne kartice danas čini popularnom riječi. Ali kamate na te kreditne kartice tjeraju ljude da ih koriste oprezno. Stoga je vrlo važno pronaći kreditne kartice s niskim kamatama. Na tržištu su dostupne razne mogućnosti, a mi ćemo vam pomoći da odaberete kreditne kartice s niskom kamatnom stopom i jeftine kreditne kartice.

Kreditne kartice s niskim kamatama



Budući da su banke intenzivno komercijalizirale kreditne kartice, pojavilo se mnoštvo kreditnih kartica s niskim kamatama. Mnoge banke daju nula posto APR-a (godišnja postotna stopa) na prijenose stanja i kupnje obavljene tijekom prvih 12 mjeseci. Ove kreditne kartice nude vam sigurne, zaštićene i besplatne online transakcije i alate za upravljanje računom.

Mnoge kreditne kartice nude povrat gotovine na kupnje koje ste obavili. Samo morate pronaći najbolji postotak povrata novca. Također ćete dobiti neke bodove kada kupite stvari poput novog automobila, SUV-a ili možda limuzine. Prednosti ne završavaju ovdje jer također možete biti oslobođeni godišnjih naknada. Zadnje, ali ne i najmanje važno; možete dobiti izvrsne bodove uz sve ove dodatne pogodnosti. Mnogo puta dobivate nagrade i nagrade ako ispunite određene norme. Ovako su se kreditne kartice s niskim kamatama dopale populaciji.

Neka kreditne kartice s niskom kamatnom stopom rade za vas

Ako niste u mogućnosti otplatiti svoju karticu u cijelosti svaki mjesec i zabrinuti ste zbog povećanja dugova svaki mjesec, tada su kreditne kartice s niskom kamatnom stopom upravo ono što ste željeli. U usporedbi s drugim kreditnim karticama koje naplaćuju 16 do 18 posto, ove kartice će vam naplatiti oko 5 do 9 posto kamata. Možete jednostavno uštedjeti 400 USD u prvoj godini na revolving kartici sa stanjem od 4000 USD.

Jeftine kreditne kartice koje nude niske kamatne stope reklamiraju se na istaknutom mjestu, ali ti oglasi ne pružaju jednu važnu informaciju. Samo mali broj ljudi ispunjava uvjete za kreditne kartice s niskim kamatama. Ako spadate u grupu s visokim kreditnim rejtingom i visokom plaćom, možete očekivati da ćete imati sreće i iskoristiti ove kreditne kartice s niskim kamatama.

Kada se odlučujete za takvu kreditnu karticu, trebali biste se uvjeriti da je godišnja naknada ili njezin APR nula. Zapravo, trebali biste inzistirati na tome da dobijete nulti APR. Većina tvrtki koje izdaju lažne kartice mogu od vas tražiti 50 do 100 USD godišnje naknade.

Kako možete uštedjeti novac s kreditnim karticama s niskim kamatama?



Često ćete vidjeti da kartičarske kuće nude niske kamatne stope na kreditnu karticu kao uvodnu ponudu. Ali to traje vrlo kratko, najviše 6 mjeseci. Zatim, kamatna stopa raste i niska početna stopa brzo nestaje. Stope koje naplaćuju te tvrtke mogu se činiti unosnima u početku, ali kasnije postaju teret kako se kamate povećavaju.

Kreditne kartice s niskom kamatnom stopom dolaze vam u pomoć kada želite vratiti novac prije nego što istekne početna ponuda. Kreditna kartica s niskim APR-om igra ključnu ulogu u uštedi vašeg novca. Također, imajte na umu da ako početna stopa skoči s 0 ravno na 15 posto, onda to nije prava karta za vas. Samo morate zanemariti takvu kamatu i kreditnu karticu naravno!

U nekim situacijama, kreditne kartice s visokim kamatama mogu biti najbolja kreditna kartica ako je planirate posjedovati duže vrijeme. Kada odaberete kreditnu karticu s fiksnom niskom kamatnom stopom ili jeftinu kreditnu karticu, znat ćete kolike će biti vaše kamatne stope. Kreditne kartice s niskim kamatama stoga su najbolja opcija jer pružaju najbolju uslugu s niskim kamatama i nagradama za kupnju koju obavite.