HEKLANJE

3 načina da dobijete odobrenje za poslovnu kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Ako vodite vlastitu tvrtku – bilo da se radi o maloprodajnoj trgovini, izravnoj prodaji, hobi trgovini ili slobodnom savjetovanju – velike su šanse da ste razmišljali o kupnji poslovne kreditne kartice. To je vjerojatno dobra ideja, budući da vam olakšava odvajanje poslovnih troškova od kućnih troškova, što je zadatak koji pomaže u održavanju vaše papirologije organiziranom i pojednostavljuje stvari u poreznom razdoblju. Kada ste spremni podnijeti zahtjev za posjetnicu, slijedite ovaj kontrolni popis:

1. Odaberite karticu



Neke kartice nude posebne ponude, financiranje ili nagrade za vlasnike malih tvrtki. Na primjer, neke rabatne kartice nude vam povrat postotka na sve što kupite u određenoj trgovini, poput skladišne trgovine ili internetske trgovine. Druge kartice nude gotovinske popuste kada potrošite u supermarketima, na benzinskim postajama ili u trgovinama za poboljšanje doma. Ako često putujete, česti putnik ili nagradna kartica za putovanje mogla bi vam donijeti najbolje i najveće bonuse. Odabir prave nagradne kartice – ovisno o vrsti poslovanja kojim se bavite i troškovima koje imate – može značiti dodatni novac u vašem džepu tijekom cijele godine.

2. Prikupite papirologiju

Trebat će vam osnovni podaci o financijskom stanju vaše tvrtke, uključujući naziv vaše tvrtke, porezni identifikacijski broj, poslovnu adresu, broj godina u kojima ste vlasnik, broj zaposlenika, prirodu poslovanja, prosječni godišnji prihod tvrtke i iznos na tekućem računu tvrtke. Također ćete morati znati koji je pravni subjekt vaše tvrtke, na primjer radi li se o samostalnom poduzetniku, korporaciji, partnerstvu, neprofitnoj organizaciji itd.

3. Ispunite prijavu

Zahtjeve za gotovo sve poslovne kreditne kartice možete pronaći online, iako u većini slučajeva možete i nazvati i podnijeti zahtjev putem telefona (dobra ideja ako imate pitanja). Ovisno o vašem kreditnom rejtingu, možda ćete morati pružiti dodatnu dokumentaciju o trenutnom financijskom statusu vaše tvrtke, stoga budite spremni poslati podatke poštom ili faksom ako se to od vas zatraži. Nakon što ispunite prijavu, odobrenje može potrajati od trideset sekundi do mjesec dana.

Da biste pronašli poslovne kreditne kartice na internetu, pretražite Internet ili provjerite web stranice velikih kartičarskih kuća.

Parafinska terapija za ruke

Parafinska terapija vrlo je ugodan postupak pomlađivanja i toniziranja kože lica, ruku i stopala. Ovaj postupak izvodi se rastopljenim i