HEKLANJE

4 profitabilna zajednička pothvata za poboljšanje vašeg uspjeha u izdavanju ezina

TEMU APP 100 E KUPON

Objavljivanje e-zina izvrstan je način za promoviranje vaših proizvoda posjetiteljima i postizanje veće prodaje.

Vaš e-zine također se može koristiti za izvođenje zajedničkih ulaganja ili zamjene oglasa koji će povećati vaše pretplate ili staviti više novca u vaš džep.



Evo 4 učinkovite zamjene koje će vam pomoći da počnete kako treba.

1. Zamijenite oglas

Ovo je najosnovnija zamjena u kojoj možete sudjelovati i stvorit će situaciju u kojoj svi pobjeđuju jer ćete i vi i vaš swapper svoje oglase prikazati ciljanoj publici.

Neki oglasi koje možete zamijeniti:

1. Vrhunski oglasi sponzora
2. Istaknuti oglasi
3. Mali oglasi
4. Samostalni oglasi

Odaberite e-zinove koji nude sadržaj vezan uz vaš, koji su informativni i imaju dvostruku opciju.

Također pokušajte zamijeniti svoj oglas za više izdanja, kada možete, jer će ponavljanje povećati broj novih pretplatnika koje dobivate od svog oglasa.



Osim toga, kako bismo vam pomogli da povećate svoje pretplate, također možete dobiti više novih kupaca zamjenom oglasa za svoju tvrtku.

Kao kad zamijenite oglas svojim e-zinom, odaberite e-zine koji imaju pretplatnike koji bi bili zainteresirani za ono što nudite.

Također odaberite e-zinove koji nude vrijedan sadržaj jer će imati veću čitanost, dajući vam više očiju za vaš oglas.



2. Zamijenite preporuku unutar svog e-zina

Budući da vaša zamjena ima čitatelje koji joj vjerojatno već vjeruju i smatraju je stručnjakinjom u svom području, vaša zamjena preporuka može biti još uspješnija za vas od jednostavne zamjene oglasa.

Koristite mjesto u svojim ezinima gdje razgovarate sa svojim pretplatnicima (tj. bilješku svog izdavača) da biste razmijenili svoje preporuke.



Vaše zamjene mogu biti za vaše e-zinove ili biste mogli povući više prodaje zamjenom preporuka za proizvode drugih ili za besplatne stvari (tj. besplatnu e-knjigu ili teleklass).

3. Zamijenite oglas ili preporuku na stranici zahvale

Zamjene stranica zahvale mogu biti vrlo učinkovite jer su ljudi koji će vidjeti vaš oglas ili preporuku upravo pokazali da su zainteresirani za e-zine koji se odnosi na vaš tako što su se na njega pretplatili.

Na svojoj stranici zahvale možete postaviti 3-5 oglasa za e-zinove za koje bi vaši novi pretplatnici mogli biti zainteresirani u zamjenu za te e-zinove koji rade isto za vas i jedni za druge.

Također možete jednostavno podijeliti prednosti pridruživanja e-zinu drugog izdavača na ovoj stranici u zamjenu za pobjedničku preporuku tog izdavača o vama.

4. Pokrenite preporučeni odjeljak e-zina

Odaberite nekoliko ciljanih e-zinova s kojima ćete udružiti snage, a zatim jedni drugima postavite oglase u ovaj odjeljak.

Uz ovu zamjenu, moći ćete dobiti podršku nekoliko izdavača ezina.

Također ćete moći dobiti vrijednu dugoročnu promociju svog e-zina, budući da će se vaš oglas prikazivati u svakom izdanju vaših swappera tijekom trajanja vašeg swapa.

Sada imate četiri isplativa načina da povećate uspjeh svog e-zina kroz zajedničke pothvate.

Umrežite se s drugim izdavačima ezina i pronađite neke nove swappere s kojima možete surađivati i učinkovito povećati svoje pretplate ili prodaju.

Kako izdržati ljetne vrućine?

Ljeto je prekrasno doba godine, vrijeme odmora, odmora, putovanja, ribolova, planinarenja, planinarenja, putovanja u zemlju, što s nestrpljenjem iščekuju apsolutno