HEKLANJE

4 savjeta o tome kako se korištenjem pisanja članaka može ojačati vaš marketinški arsenal

TEMU APP 100 E KUPON

Čitatelji na internetu danas su gladni za informacijama, posebno besplatnim informacijama. Izdavači blogova i ezina stalno su u potrazi za dobrim, originalnim i informativnim člancima koje mogu dodati na svoje web stranice ili ezine publikacije.

Pisci članaka stoga imaju otvoren izvor gladnih čitatelja i izdavača spremnih preuzeti njihova pisana remek-djela. Pisci članaka imaju mogućnost putem profila autora i linije potpisa reklamirati svoje primarne poslovne web stranice pomoću hiperpovezanih ključnih riječi tako da postižu besplatnu i ciljanu internetsku promociju za svoje web stranice.



U mnogim slučajevima članak može biti napisan u roku od nekoliko sati, a lako ga mogu pregledati stotine, ako ne i tisuće očiju tijekom njegovog životnog vijeka. Članci imaju dug životni vijek, a pod pretpostavkom da ste sami odlučili napisati članak, to je vrlo učinkovit oblik besplatnog oglašavanja koji vas predstavlja kao dobrog stručnjaka u vašem području pisanja, kao i daje publicitet vašoj primarnoj djelatnosti.

Također možete unajmiti pisce duhova, ili ako vam je ugodnije govoriti članak, možete unajmiti prepisivače koji će vaše izgovorene riječi staviti u pisani oblik, olakšavajući vam rad.

4 savjeta koji će vam pomoći da napravite bolje članke su:

Mudro odaberite svoj naslov.

Čitatelji vole čitati riječi poput savjeta, tajni i besplatno, po mogućnosti sve u istom naslovu. Nemojte pretjerivati u naslovu s previše nebitnih ključnih riječi. Možda ćete objaviti svoj članak, ali možda nećete privući onoliko čitatelja koliko ste možda učinili korištenjem riječi koje promiču snažnu korist za čitatelja.

Učinite sadržaj zanimljivim.

Trebali biste barem nešto znati o svom predmetu, ali potrošite barem malo vremena na istraživanje o svom predmetu i rezultati će biti vrhunski. Ne morate biti književni genij, ali provjerite svoju gramatiku, pravopis i neka prijatelj pročita vaš rad prije nego što napravite pogrešku i podnesete svoju grešku za sve potomke.



Povezivanje s Vašom web stranicom.

Prednost koju pisac članaka ima pri podnošenju svog rada je ta što će izdavači dopustiti redak s potpisom, profil ili kutiju s izvorima o autoru. Najbolje je pisati u 3. licu kada pišete o sebi. Hiperpovezivanje vaše web stranice s odgovarajućim ključnim riječima trik je kako natjerati tražilice da vas primijete. Bez obzira koristite li softver za slanje članaka ili to činite ručno, pratite članke koje ste napisali i broj posjeta vašim web stranicama. Također možete upotrijebiti tehniku korištenja različitih ključnih riječi koje su prikladne za vašu web stranicu, tako da izgradite internetski promet na svoju web stranicu koristeći alternativne pojmove za pretraživanje. Provjerite rade li vaše veze prije nego što pošaljete svoj rad.

Zabavi se.



Pisanje članaka može biti vrlo zabavno nakon što se snađete. Čitajte druge članke kako biste dobili ideje, čitajte novine i gledajte vijesti. S vremenom ćete inspiraciju za svoj sljedeći književni rad pronaći na najneobičnijim mjestima. Originalnost je ključ. Sadržaj vašeg članka može se brzo provjeriti radi dupliciranja, stoga nemojte uklanjati sadržaj dalje od drugih.

Najjači oblik aloe vere

Na današnjem tržištu postoje mnogi oblici dodataka aloe vere, uključujući tablete, tekućinu, sok aloe i liofilizirane topive prahove. Ako dobro