HEKLANJE

Najjači oblik aloe vere

TEMU APP 100 E KUPON

Na današnjem tržištu postoje mnogi oblici dodataka aloe vere, uključujući tablete, tekućinu, sok aloe i liofilizirane topive prahove. Ako dobro proučite i potražite informacije, doći ćete do očitog zaključka da je liofilizirana aloja daleko najučinkovitiji način da apsorbirate dobrobiti u svoj sustav.

Potrošač mora biti oprezan jer nije sva liofilizirana aloe vera ista. Najsnažnija liofilizirana aloe vera proizvodi se od čistog gela aloe. To će proizvodu dati najveći mogući raspon molekularne težine. Što je potpunija molekularna težina, to će ljekovita svojstva biti potpunija.



Ručnim filetiranjem gela s lista aloe i kombiniranjem drugih vlastitih tehnika ekstrakcije i miješanja, postoji jedna tvrtka pod imenom 21st Century Aloe Vera koja proizvodi prah osušen zamrzavanjem koji sadrži sve ljekovite prednosti svježe biljke u koncentriranom obliku. 7-8 galona svježeg gela čini 1 uncu ovog proizvoda! Najveći konkurent soku od cijelog lišća sadrži 97% svoje molekularne težine ispod 150.000 Daltona, što ga čini gotovo beskorisnim u smislu ljekovitih svojstava.

Drugi napredniji konkurenti osušeni smrzavanjem postižu bolje rezultate s 99% njegove molekularne težine do 1.000.000 Daltona. Ali oni koriste alkohol u svom zastarjelom procesu sušenja smrzavanjem, dok Aloe Vera 21. stoljeća ne koristi ništa. 10% Aloe Vere iz 21. stoljeća ima molekularne težine od 1.000.000 do 2.500.000 Daltona. Nigdje ne možete pronaći potpuniji ili snažniji proizvod od aloe vere.

U ostatku industrije aloe vere nema mnogo proizvoda koji zapravo nude nešto više od 150 000 Daltona u molekularnoj težini, što je daleko od bilo kakvog značajnog rezultata iscjeljenja.

Za ljudsku prehranu smije se koristiti samo gel od aloe vere, a ne cijeli list. Svi proizvodi od cijelog lišća sadrže razgrađene molekule MPS (Mucilaginous Poly Saccharide) i stoga nemaju prava ljekovita svojstva. Još gore od ovoga je to što dodaci prehrani s cijelim listovima sadrže kaustične minerale i enzime koji su vrlo teški za želudac. Liofilizirani proizvodi napravljeni samo od gela vrlo su umirujući i ljekoviti za želudac.

MPS iz biljke aloe je ljepljivi dio biljke. To je dugačka molekula šećera raspoređena u duge linearne lance. Što je duži lanac, veća je težina MPS-a. MPS molekula se kreće od 10.000 do 2.500.000 Daltona. Da bi svi ljekoviti učinci bili dostupni u dodatku aloe vere, moraju postojati svi rasponi molekularne težine.

Nažalost, na tržištu nema mnogo proizvoda s aloe verom koji zapravo nude nešto više od nekoliko tisuća Daltona u molekularnoj težini molekule MPS. Ručnim filetiranjem gela s lista, sušenjem smrzavanjem uz zaštićenu metodu miješanja praha uključujući širok i potpuni raspon MPS molekularnih težina Aloe Vera 21. stoljeća sadrži sve ljekovite prednosti svježe biljke.

Aloe vera je prekrasan, neophodan dodatak za dobro zdravlje i blagostanje. Djeluje protuupalno, uravnotežuje šećer u krvi, djeluje antipatogeno, hvata slobodne radikale i modulira imunitet. Kao takav izuzetno je učinkovit u jačanju i balansiranju imunološkog sustava.



AIDS je bolest zvona koja se tiče imunološkog sustava jer virus HIV-a direktno napada na njega. Svaki proizvod koji pozitivno utječe na simptome ove bolesti svakako može pozitivno utjecati na bilo koji drugi napad na imunološki sustav.

Zbog svoje snage u smislu čistoće i apsorpcije u tijelo, zamrznuti osušeni proizvod napravljen od gela samo popravlja imunološki sustav na univerzalan način što rezultira preokretom bezbrojnih stanja i bolesti. Ako se snažno destruktivna bolest poput AIDS-a može preokrenuti prirodnim tretmanom koji popravlja imunološki sustav na univerzalan način, tada će doslovno sve bolesti imati koristi od ove vrste liječenja.