HEKLANJE

4 savjeta za bolje web mjesto

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje mnoge proturječne teorije o boji i izgledu web stranice, no ja bih želio navesti nekoliko pravila koja će vam pomoći da poboljšate iskustvo posjetitelja vaše web stranice.

Vidio sam doslovno stotine odredišnih stranica i web-mjesta koja imaju izvrsnu prodaju, promoviraju kvalitetne proizvode i imaju puno potencijala da budu izvrsna, ali stranica izgleda užasno. Danas ćemo se usredotočiti na čitljivost i izgled web stranice.



Svrha odredišne stranice ili web stranice je navesti posjetitelje da pročitaju ono što imate za reći. Bilo da prodajete proizvode i usluge ili pružate korisne informacije, morate biti u mogućnosti učinkovito komunicirati sa svojim posjetiteljima kako bi poduzeli radnju koju želite. Ta radnja može biti klik na vezu, prijava na bilten ili kupnja proizvoda. Veličina i boja vašeg teksta igraju veliku ulogu u prenošenju vaše poruke posjetiteljima. Imati crni tekst na bijeloj pozadini najlakši je oblik teksta za čitanje.

Korištenje shema boja koje se sukobljavaju ili uzrokuju teško čitanje teksta često će uzrokovati da vaši posjetitelji odmah napuste vašu stranicu. Ako želite koristiti drugu boju pozadine ili boju teksta, provjerite da to ne utječe negativno na čitljivost. U nastavku je nekoliko pravila koja će vam pomoći da poboljšate svoju web stranicu.

1. Nemojte koristiti taman tekst s tamnom pozadinom. Tamni tekst na tamnoj pozadini otežava razlikovanje teksta od boje pozadine. Zbog toga se vaše oči moraju jače fokusirati.

2. Ne koristite boje teksta koje su u suprotnosti s bojom pozadine. Bijeli tekst na crnoj pozadini ima “sjajni” efekt koji čini vaš tekst teškim za čitanje. Crveno na plavom također stvara negativan učinak sjaja.

3. Nemojte koristiti veliki tekst za svoju glavnu prodajnu kopiju ili odlomke tijela. U redu je koristiti veći tekst za poveznice i naslove, ali glavni tekst vaše stranice trebao bi biti Arial veličine 2 (12pt). Arial veličina 2 je internetski standard.

4. Ne trošite prostor na vrhu stranice nepotrebnim grafikama, bljeskom ili natpisima koji nemaju svrhu. Jednostavno navođenje naziva vaše web stranice ili naziva domene vrlo je loša upotreba ovog vrhunskog prostora za nekretnine. Prvi pregib vaše web stranice najvažniji je prostor koji imate jer je to dio stranice koji je vidljiv čim se stranica učita. Nemojte zauzimati ovaj prostor nepotrebnom grafikom, bljeskom ili natpisima. Snažan naslov koji navodi dobrobit vašeg proizvoda ili usluge uvijek je bolji od bannera koji nema svrhu.

Ako se borite s dizajnom stranice ili vam oduzima previše vremena, evo nekoliko alata koji vam mogu uvelike pomoći.



Site Rubix: Nije besplatno, ali je vrijedno ulaganja. Cijena manja od većine graditelja web stranica. Ovaj alat za izradu web stranica omogućuje vam izradu web stranica profesionalnog izgleda u roku od 5 minuta, a sve bez ikakvog znanja o HTML-u.

DreamWeaver: Ovaj vam softver omogućuje izradu vizualno privlačnih web stranica bez vještina HTML-a, ali može vam trebati neko vrijeme da prebrodite krivulju učenja koju nudi softver. DreamWeaver je jedan od popularnijih, ali skupljih graditelja web stranica.

Nvu: Besplatno je, ali će vam trebati više vremena za izradu web stranice i web stranica općenito neće izgledati tako profesionalno.



Upamtite, vaša web stranica služi svrsi, koja god ta svrha bila, pobrinite se da vaši posjetitelji mogu lako pročitati i razumjeti poruku. Nadam se da će vam gore navedeni savjeti pomoći u stvaranju web stranice profesionalnog izgleda kojom se možete ponositi.

Kako se udebljati?

Osobu koja cijeli život sanja o mršavljenju i ulaže sve napore u to, teško je razumjeti onoga tko pita kako

Što su zlatne kreditne kartice?

Zlatne kreditne kartice kartice su s posebnim privilegijama koje tvrtke koje izdaju kreditne kartice tradicionalno nude osobama koje zarađuju ili