HEKLANJE

5 jednostavnih i brzih načina da poboljšate svoj kreditni rezultat

TEMU APP 100 E KUPON

Vaš kreditni rezultat jedno je od vaših najvećih financijskih sredstava. Ako je vaš kreditni rezultat visok, stope zaduživanja bit će niske i time ćete uštedjeti stotine dolara. Velika je misterija kako održati visoku kreditnu ocjenu. Pa ako želite održati ili popraviti svoj kreditni rejting, imate sreće, može potrajati samo dva mjeseca da podignete svoj kreditni rejting.

Vaš kreditni rezultat temelji se na nekoliko primarnih čimbenika, ne postoji određeni redoslijed kojim ću o njima raspravljati (neki od njih imaju veću težinu u odnosu na rezultat). Povijest otplate, trenutni dug, nedavne provjere kreditne sposobnosti i registrirani prihod (postoje i drugi faktori). Kako biste popravili ili povećali svoj rezultat, možete slijediti nekoliko dolje navedenih koraka.



1.) Isplatite sve revolving kreditne kartice. Revolving kreditne kartice su poput Discover kartice ili bilo koje druge mjesečne kreditne kartice. Iako biste mogli platiti prije roka, kartičarske kuće izvještavaju o dugu na mjesečnoj bazi, što može biti prije roka. Na vašoj kreditnoj sposobnosti to se neće prikazati kao loš dug, ali će smanjiti vaš ukupni rezultat. Standardne preporuke su sljedeće. Ako imate jednu kreditnu karticu, otplatite je prije kraja mjeseca. Drugo, ako imate dvije kreditne kartice, platite minimalni iznos na obje i poradite na tome da prvo platite cijelu jednu od njih.
2.) Registrirani prihod. Ovo je vaša službena plaća s posla. Uglavnom, brojke koje izračunavaju odgovaraju vašoj zaradi. Ako je vaš dug veći od onoga što zaradite, vaš kreditni rezultat se smanjuje. Dakle, ako ste nezavisni poduzetnik ili vam je prihod samo malo prenizak, zaposlite se na pola radnog vremena. To će povećati vašu potencijalnu zaradu i povećati vašu sposobnost otplate duga, a samim time i povećati vašu kreditnu sposobnost.
3.) Provjerite svoju kreditnu ocjenu online s jednom od službenih tvrtki kako biste vidjeli što ili zašto je vaša kreditna ocjena na takvoj razini. To će vam pomoći da odredite što stvarno možete učiniti da povećate svoj kreditni rezultat.
4.) Nemojte se primjenjivati za svaki automobil, kreditnu karticu i dom koji tražite kao željni potrošač. Zato što svaki put kada pokušate kupiti dom, automobil ili nabaviti novu kreditnu karticu provjerava se vaša kreditna sposobnost, a kreditne agencije snižavaju vašu ocjenu ako ste imali dvije ili tri provjere kreditne sposobnosti u razmaku od nekoliko mjeseci.
5.) Na kraju, otvorite štedni račun i proračunajte svoj novac u skladu s tim kako biste uvijek imali više novca za pomoć u nevolji.

Zaštitite svoj kreditni rezultat jer može značiti sve kada kupujete kuću ili pokušavate dobiti kapital za bilo koju svrhu za koju vam je potreban. Nije teško povećati svoj kreditni rezultat, teško ga je održati. Ako možete kupiti uslugu praćenja kreditne sposobnosti, ona će vas zaštititi od prijevare i pomoći vam u informiranju o načinima povećanja vaše kreditne sposobnosti kada je to potrebno.

 

Računovođa

Računovođa je osoba koja upravlja financijskim pitanjima, uključujući pripremu financijskih planova i proračuna, kao i upravljanje računima i dobrobit osoblja.