HEKLANJE

5 marketinških strategija koje će povećati promet na vašoj web stranici

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Nikki Mhlanga

Ako slijedite provjerene načine izgradnje svog internetskog marketinškog poslovanja, lako možete uspjeti. Morat ćete dosljedno primjenjivati ove marketinške strategije, biti usredotočeni i posvećeni razvoju svog poslovanja.



Ako želite da vaš internet marketing posao uspije, morate imati promet na svojoj web stranici. Više prometa znači više prodaje. Ako vaša web stranica nema nikakav promet, onda nećete uspjeti.

Osnovne strategije koje možete koristiti za privlačenje prometa na svoju web stranicu su sljedeće:

1. Pisanje i slanje članaka. Pisanje i slanje članaka jedan je od najučinkovitijih i najjeftinijih načina privlačenja ciljanog prometa na vašu web stranicu. Napišite korisne članke vezane uz vaš posao internetskog marketinga i distribuirajte ih online. Kako ih pokupe razni imenici i tražilice, vidjet ćete povećanje prometa na vašoj web stranici. Ovo je jedan od najjeftinijih načina privlačenja prometa na vašu web stranicu.

2. Sastavite popis. Vrlo je važno imati popis. Ako želite zaraditi novac i biti uspješni u svom poslu internet marketinga, morat ćete imati ogroman popis. Ponudite e-zine ili e-tečaj na svojoj web stranici kako bi se vaši posjetitelji mogli pretplatiti na njih. Ili imate obrazac na svojoj web stranici koji nudi neke besplatne e-knjige, tako da posjetitelji mogu ostaviti svoje adrese e-pošte.

3. Tražilice. Vaša web stranica mora biti optimizirana za tražilice. Tražilice mogu slati promet na vašu web stranicu. Morate izgraditi svoju online prisutnost tako što ćete imati mnogo poveznica na svoju web stranicu. Uzajamne veze možete dobiti pomoću različitih alata/softvera za automatizaciju procesa. Jednosmjerne veze mogu se stvoriti slanjem članaka s vašim URL-om i sudjelovanjem na forumima. Kako gradite više poveznica natrag na svoju web stranicu, glavne tražilice počet će slati promet na vašu web stranicu.

4. Google AdWords. Dok započinjete svoj internet marketing posao, Google Adwords je učinkovit u slanju prometa na vašu web stranicu. Međutim, morat ćete odabrati ključne riječi i učinkovito licitirati za njih kako bi ova strategija bila održiva za vaše poslovanje.

5. Sudjelovanje na odgovarajućim forumima. Jedan od načina na koji možete dobiti ciljani promet je sudjelovanje u relevantnim forumima koji pomažu ljudima koji su vaši potencijalni kupci. Vaš potpis i URL na vašim postovima na forumu učinkovit su način povećanja ciljanog prometa na vašoj web stranici što će povećati vašu prodaju i povećati profit vašeg poslovanja.



Gore navedene strategije dokazani su načini povećanja prometa na vašoj web stranici.