HEKLANJE

5 načina da plasirate svoj članak na tržište

TEMU APP 100 E KUPON

Kao i većina mrežnih marketinških metoda, uvijek postoji više od jednog pravog načina da se posao obavi. Marketing članaka brzo se prihvaća kao preferirani izbor za prikupljanje ciljanog prometa na web stranici.

Upotrijebite sljedeće ideje kako biste svojim člancima dosegnuli širu i raznolikiju bazu posjetitelja.



1) Prijavite se u top 10 imenika članaka

Kako znate koji direktoriji trebaju biti na vašem popisu 10 najboljih? Morate ih istražiti i rangirati. Možda ćete htjeti objavljivati u općenitim direktorijima članaka, kao iu specijaliziranim direktorijima članaka, ovisno o vašoj temi.

Koristite uobičajeni skup kriterija za rangiranje svakog imenika. Nekoliko važnih kriterija koje koristim su starost stranice, rang stranice, prijateljski postupak odobravanja i jednostavnost korištenja.

Šaljem se u nekoliko imenika članaka koje tražilice svakih nekoliko sati pretražuju. Ovo su vrste imenika koje tražilice vole i kao rezultat toga imaju viši rang.

2) Sastavite svojih 10 članaka i izradite e-knjigu

Nakon što dovršite i pošaljete svoje članke u imenike, sastavite svoje članke u jednu e-knjigu.

Dodajte naslovnu stranicu, naslovnu stranicu i odjeljak s resursima. Zatim pošaljite svoju knjigu u imenike e-knjiga. Ovo će vam omogućiti veću izloženost nego samo slanje u imenike članaka.



Obavezno uključite poveznicu na svoju web stranicu na naslovnoj stranici i stranici s resursima svoje e-knjige.

3) Ponudite ekskluzivni sadržaj webmasterima – besplatno

Nećete moći koristiti poslane članke, ali možete napisati 5 do 10 dodatnih članaka. Ponudite ih jednom webmasteru za ekskluzivnu upotrebu.



Pobrinite se da na dnu svakog članka dobijete vezu natrag na svoju stranicu. Provjerite svaku stranicu pomoću Alexe kako biste izmjerili koliko je posjetitelja stranica primila.

4) Koristite svoj blog za slanje članaka

Uzmite svaki od svojih 10 članaka koje ste prvobitno napisali, razdijelite ih na manje dijelove. Objavite svoj članak “komadiće” na svom blogu.



Ključ ove tehnike je staviti više osobnosti u članke. Zavrtite malo članke kako biste bili sigurni da ćete uhvatiti svoj glas. Ovo bi trebalo biti prilično jednostavno ako svaki post ima 200 riječi ili manje.

Također biste trebali promijeniti naslov u dovoljnoj mjeri da ga mogu preuzeti različite usluge sindikalnog oglašavanja i web-mjesta društvenih mreža.

5) Ponovite gore navedene korake 1-4

Članak marketing treba ponavljati svaki mjesec. To je “hranjenje” tražilica svježim, novim sadržajem zbog kojeg tražilice zavole vašu stranicu.

Kada završite s serijom od 10 članaka, dodajte je u svoju e-knjigu. Što bi se dogodilo da imate e-knjigu koja ima više od 100 stranica? Biste li vi, kao posjetitelj stranice, bili voljni dati svoje ime i adresu e-pošte ako vam netko ponudi besplatan resurs koji ima više od 100 stranica? Ja bih.

Dok tražite kreativnije načine za reklamiranje svoje stranice, nemojte zanemariti metode koje možda već primjenjujete. Maksimalno iskoristite svaku marketinšku tehniku kako biste diverzificirali svoj promet i povećali prodaju.

AdSense prijevara

Vrijedno je proučiti Googleovu definiciju Google AdSensea i prijevare klikom, prije nego što dublje zađemo u “AdSense prijevaru”. Google AdSense