HEKLANJE

Jednostavan vodič za zarađivanje novca na Ebayu

TEMU APP 100 E KUPON

Jedan od načina zarade na eBayu koji mnogi prodavači podcjenjuju jest zarađivanje na povratima. Predmeti se na kraju vraćaju gotovo svakom prodavaču jer je nemoguće udovoljiti svim kupcima cijelo vrijeme. Pretvaranjem povrata u zaradu možete zaraditi na eBayu bez da jednostavno prodajete svoje artikle.

Ako namjeravate zaraditi na eBayu od svojih povrata, važno je da ne vraćate troškove dostave. Vjerojatno ćete ionako zaraditi na eBayu od troškova dostave ako koristite jeftinije materijale i imate standardnu cijenu dostave za artikle, bez obzira na njihovu težinu. Ako samo vratite naknadu za vraćene artikle, ali ne i dostavu, onda ćete zaraditi novac na eBayu jer ćete moći naplatiti isti trošak dostave drugom kupcu koji licitira za vraćeni artikl kada ga ponovno objavite. Kako ste već prvi put ostvarili dobit od naknade za otpremu, udvostručit ćete tu zaradu drugi put kada pošaljete artikl i moći ćete zaraditi na eBayu od svojih povrata u odnosu na izvorni unos.



Kako biste zaradili još više novca na vraćenim artiklima, možete naplatiti naknadu za obnavljanje zaliha. Ovo nije nešto što se posebno sviđa kupcima i može dovesti do negativnih povratnih informacija, ali imate pravo naplatiti naknadu za obnavljanje zaliha i to je siguran način da zaradite novac na eBayu od svojih povrata. Bilo bi preporučljivo naplaćivati samo naknadu za res tocking na skupljim ili glomaznijim artiklima kako biste smanjili mogućnost dobivanja loših povratnih informacija koje će imati negativan utjecaj na vaše šanse da zaradite novac na eBayu smanjenjem vaše prodaje.

Ako imate vraćeni predmet, najbolji način da zaradite na eBayu je, naravno, da ga uvrstite na drugu dražbu. Međutim, važno je zabilježiti razlog povrata kako se to ne bi dogodilo drugi put i onemogućilo vam da zaradite novac na eBayu od prodaje artikla jer se stalno vraća. Ako je artikal vraćen zato što nije bio ono što je kupac očekivao, morate se pobrinuti da svoj opis drugi put napišete jasnije kako biste povećali svoje šanse da imate zadovoljnog kupca i da možete zaraditi novac na eBayu koji ste namjeravali na prvom mjestu.

Tko je i kada izumio tiple?

Čini nam se da su oni uvijek bili. Zaštitni znakovi, koji se odnose na te predmete, u mnogim slučajevima postali