HEKLANJE

5 savjeta za kupnju restoranskih stolica za sve vremenske prilike

TEMU APP 100 E KUPON

Ako pokušavate opremiti svoj vanjski prostor za jelo, postoji nekoliko stvari koje možete razmotriti. Kada kupujete namještaj za vanjski prostor, postoje neke velike razlike u odnosu na opremanje unutarnjih prostora za jelo, što za neke vlasnike kafića predstavlja poseban izazov pronaći najbolje komade namještaja. Slijedite ove savjete i vaša će vanjska blagovaonica izgledati fantastično, a brzo ćete stvoriti profesionalni izgled i dojam.

Savjet 1. Prvo morate odrediti kolika će biti vanjska površina. Morate izmjeriti i širinu i duljinu. Ove brojke su vam potrebne iz nekoliko razloga, uključujući određivanje broja stolova i stolica koji će savršeno odgovarati vašem vanjskom prostoru. Ako uz stolove želite koristiti samo stolice, tada će vam trebati samo stolovi i stolice. Ako trebate imati i bar, morat ćete planirati mjesto za svoje barske stolice, stolove i eventualno visoke pozerske stolove.



Savjet 2. Čim razmišljate o svom vanjskom namještaju, idealna opcija su vanjske aluminijske sjedalice. Ova vrsta sjedala posebno je napravljena za vani i vrlo je izdržljiva, a napravljena je i za ugovornu upotrebu tako da možete biti sigurni da će trajati godine i godine. Ne želite kupiti jeftine, nesigurne stolice koje će se stalno raspadati. Jeftini stolci skloni su hrđanju i obično će trebati stalne popravke, što će ih prekovremeni rad učiniti vrlo skupima. Vrlo je važno odabrati tvrtku s kojom ćete poslovati koja ima odličnu korisničku uslugu kao i odlične proizvode visoke kvalitete. Neki od najboljih ugovornih namještaja za terasu koji su idealni za vanjsku upotrebu dolaze iz Milana u Italiji, pa je odlična ideja pitati tvrtku odakle točno dolaze stolci. Kada se odlučujete za vanjski namještaj, loša tvrtka može vas koštati puno dodatnog novca u bačenim, slomljenim komadima namještaja koji su daleko lošije kvalitete.

Savjet 3. Budući da aluminijske stolove i stolice nije lako premještati, možete razmisliti o kupnji okretnih stolica i barskih stolica kako bi gosti brže ulazili i izlazili. Također može biti puno udobnije jer se stolci i taburei mogu jednostavno okretati, u usporedbi s potrebom da ih se podigne i pomiče. Ovo je samo sitnica koju će vaši kupci primijetiti i uvijek cijeniti. Važno je uzeti u obzir da je iskustvo nešto što će vaši kupci pamtiti dok odlučuju gdje će jesti. Zadnje što želite je da vas izbjegavate samo zbog poteškoća s namještajem – to nikad nije dobar znak; trebali biste učiniti da se namještaj kreće što je brže moguće kako biste pomogli kupcima.

Savjet 4. Možda biste trebali razmisliti o tome da svoj unutarnji namještaj uskladite s vanjskim namještajem odabirom aluminijskog namještaja s drvenim detaljima. Ako se odlučite odabrati istu boju i stil drva, to bi stvorilo vrlo prirodan protok kroz jedno područje restorana u drugo. Neki će operateri restorana to razmotriti i odlučiti se za ovu metodu jer može uvelike poboljšati ukupni izgled cijelog objekta. Iako bi to moglo povećati troškove, prednosti u izgledu namještaja mogu biti lako vrijedne povećanog novca|dodatnog novca.

Savjet 5. Trebali biste tražiti komade namještaja koji su vrlo udobni. Čini se da postoji opće mišljenje da je metalni namještaj potpuno neudoban, a to često nije slučaj. Dobri komadi namještaja koji su dobro dizajnirani i kvalitetni često mogu biti jednako udobni kao i drugi komadi namještaja. Nema razloga zašto aluminijski namještaj ne bi bio udoban. Ako niste pronašli mjesta za sjedenje koja su udobna koliko biste željeli, nastavite tražiti jer ćete pronaći savršena mjesta za sjedenje|upravo ono što vam je potrebno unutar proračuna. Jednostavno je potrebno malo traženja. Imajte na umu da je vjerojatnije da će kupci koji se osjećaju ugodno u okruženju ostati, potrošiti više novca po posjetu i često posjećivati mnogo češće. Sve ovo znači da će se mnogo više novca generirati od kupnje koja je bila napravljena bez obzira na to, pa zašto ne biste dobili najveći mogući rezultat od kupnje?