HEKLANJE

5 savjeta za početnike u partnerskim programima.

TEMU APP 100 E KUPON

Affiliate program je početno mjesto za veliku većinu kućnih poduzetnika i početnika u Internet marketingu, zbog male količine posla. Postoje neki elementi koje svakako morate potražiti prije nego počnete promovirati affiliate proizvod…

Savjet #1. Promovirajte jedinstveni proizvod kako biste postigli bolje rezultate.



Promicanje proizvoda koji već prodaju stotine ili podružnice neće vam dati iste rezultate kao ako imate jedinstveni prijedlog. Različiti proizvod koji distribuiraju samo neke podružnice. Takav program je malo teško pronaći jer trgovcu nije u interesu da to radi u kratkom roku.

Savjet #2. Snažni i učinkoviti alati za partnere.

Kada budete spremni za promicanje, možda ćete biti izgubljeni ako ste tek počeli sudjelovati u affiliates marketingu. Zapravo, većini početnika trebaju mjeseci da obave prvu prodaju, jer im trgovac ne pomaže u njihovom teškom poslu. Stoga svakako pronađite moćan i jasan odjeljak s resursima za partnere. To će naglo povećati vaše šanse za uspjeh. Također, dobru komunikaciju s trgovcem je teško pronaći, ali je neophodna.
Pokušajte pronaći ove resurse ili neke od njih.

Savjet #3. Primjer učinkovitih resursa:

4. Dobar softver za praćenje.

To je vrlo važan dio. Morate biti u mogućnosti pratiti gotovo sve u svom odjeljku resursa:
morate biti u mogućnosti pratiti svoju prodaju, koliko je posjetitelja došlo na vašu stranicu i na stranicu trgovca, po kojoj stranici ulaze na stranicu trgovca (ovdje je važnost veza za preusmjeravanje).
Morate moći vidjeti svoju povijest plaćanja, kao i koliko se ljudi prijavilo ispod vas ako se radi o affiliate programu na dvije razine.

Savjet #5. Kolačići plus IP adrese.



Danas je uobičajena praksa korisnika interneta da svakodnevno ili tjedno brišu svoje kolačiće. Dakle, ako trošite novac na PPC ili bilo koje drugo plaćeno oglašavanje kako biste pridobili kupca, ne želite vidjeti da drugi affiliate dobiva proviziju koju ste trebali dobiti. Stoga pokušajte odabrati affiliate program sa softverom za praćenje koji uzima i IP adresu vašeg budućeg kupca. Usput, ponavljajuće provizije su obavezne.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, pokušajte pronaći suradničke programe s izdašnim planom naknade i dajte prednost dvoslojnim partnerskim programima jer ćete biti plaćeni na dvije razine. Dobra promocija i uživajte u svom partnerskom životu.

Usporedba putnih nagradnih kartica

Korištenjem kreditnih kartica s nagradama za putovanja zapravo možete zaraditi besplatnu kartu do bilo kojeg odredišta, sve dok možete prijeći