HEKLANJE

6 skupih pogrešaka koje marketinški stručnjaci rade u svojoj karijeri

TEMU APP 100 E KUPON

To je uvijek jedan od onih trenutaka “ne mogu vjerovati da je to istina” za nove podružnice nakon što otkriju svijet affiliate marketinga. Kad shvate da se ne morate brinuti o razvoju proizvoda ili otpremi. Odmah se pridružuju, zaboravljajući obaviti dubinsku analizu tvrtke kojoj se pridružuju. Zatim ubrzo nakon toga očekuju da će početi zarađivati nekoliko tjedana nakon početka, ali stvarnost uvijek udari. Oni tek trebaju biti milijunaši. Evo nekoliko pogrešaka i savjeta kako ih izbjeći.

1, Nedostatak strpljenja: Strpljenje je vrlina kao što kažu. Trebale su godine da MacDonald’s bude uspješan; Microsoftu i drugim velikim tvrtkama bile su potrebne godine da postignu uspjeh. Zapravo, većini poslova treba do 5 godina da počnu bilježiti profit. Važno je tretirati svoj affiliate posao kao pravi posao. Super partnerima koji zarađuju 20.000 dolara mjesečno trebale su godine da dođu do te točke. Istražite program prije prijave. Obvežite se da ćete se držati. Ako nude vodiče i obuku, iskoristite to. Ažurirajte i održavajte svoju stranicu svježim sadržajem. Nemojte skakati s broda kada vam je teško.



2, Na mnogo programa: Izbjegnite iskušenje da se pretplatite na previše programa. Kad situacija postane teška, lako je pomisliti da je trava zelenija s druge strane. Problem s pretplatom na previše programa u isto vrijeme je taj što im nećete uspjeti posvetiti pozornost i fokus koji zaslužuju kako biste zaradili novac. Preporučujem dva ili tri programa u isto vrijeme kako biste svoj naporan rad mogli pretvoriti u novac.

3, Pogrešan izbor programa: Kada je riječ o odabiru partnerskih programa, odaberite one koji imaju izdašnu strukturu provizije i koji svojim partnerima plaćaju jednostavno i na vrijeme. Imajte povezane proizvode koji se uklapaju u vašu ciljanu publiku. Odabir programa koji nude proizvode koji možda neće zanimati ljude ne znači nikakvu proviziju ili novac za vas. Ako se pridružite programu koji nudi proizvode koji su “vrući”, natjecat ćete se s tisućama drugih koji promoviraju isti proizvod. Odaberite nišu o kojoj ZNATE informacije! Provjerite profitabilnost te niše.

4, Generalizirani marketing: Usredotočite se na nišu marketinga: Usredotočite se na malenu nišu, što je ta niša manja i uža, to bolje. Pokušajte poboljšati jedan po jedan ključni aspekt svog poslovanja. Ulaganjem napora na jedan od dva načina pomoći ćete u postizanju ciljeva vašeg affiliate programa. Pokušajte pridobiti ljude da se pridruže vašem popisu. Zatim ostanite u kontaktu s njima šaljući im vrijedne informacije.

5, Samo organski promet: Još jedna pogreška koju čini većina podružnica je ideja generiranja samo organskog prometa. Ovaj oblik prometa koji prirodno stvara web stranica je mit. Ne postoji takva stvar! Organski promet je onaj koji web stranica stvara prirodnim putem. Ovaj koncept nije ništa drugo nego priča iz bajke i ovo nije stvarnost.

6, Izloženost poveznice: skrivanje pridružene veze na vašoj web stranici danas je ključno. Većina marketinških partnera još uvijek griješi čineći veze vidljivima. Istina je da su korisnici interneta postali sofisticiraniji i iskrena istina je da većina korisnika weba neće kliknuti na affiliate link ili bilo što slično. Morate naučiti kako sakriti svoje pridružene veze kako biste osigurali klikove. Također, događale su se i još uvijek se događaju priče o promjeni affiliate veza ljudi kako bi se preusmjerio promet.

Postoji mnogo velikih pogrešaka koje čine podružnice koje se mogu lako izbjeći, ali ovo su samo neke od njih. Međutim, pravljenje pogrešaka u poslu je neizbježno i važno. Preporučujem da ne uspijevate i činite pogreške brzo i rano u svom poslu nego da učite iz njih. To bi vas pomaknulo naprijed prema uspjehu.