HEKLANJE

Redken | Tressa | Tigi | Skrupule | Joico | Biosvila | Hinoki

TEMU APP 100 E KUPON

sa svojom kosom. Oni s ravnom kosom žele lijepe kovrče, oni koji su blagoslovljeni kovrčama i valovitom kosom, žele je ravnu i gustu i tako dalje. Uvijek su u potrazi za boljim proizvodom za njegu kose. Zapravo, nećete pronaći niti jednu ženu koja je potpuno zadovoljna svojom kosom.

Odabir pravih proizvoda za određeni tip kose nije lak zadatak. Morate potrošiti puno vremena na čitanje vaših zahtjeva, vrste proizvoda koji tražite, a zatim potražite prave sastojke proizvoda.



Birajte renomirane šampone i regeneratore visoke kvalitete. Treba imati na umu da ulažete u visokokvalitetne hidratantne šampone i regeneratore. Ono što se tiče kovrča je to što su kovrče dehidrirane i trebaju više vlage nego bilo koji drugi tip kose. Dakle, postaje vrlo važno održavati ovu kosu dobro kondicioniranom i hidratiziranom. Odlučite se za šampone marki kao što su Iso hair, Joico, Abba hair, Ag Hair Product, Fudge Hair, Graham Webb, Tigi, Abba proizvodi za kosu koji nude širok izbor hidratantnih šampona i regeneratora. Izbjegavajte korištenje prozirnih šampona i odaberite deblje neprozirne jer ne isušuju previše.

Još jedna važna stvar je da svoju kosu trebate tretirati vrlo nježno i delikatno. Postoji i umjetnost šamponiranja. Tijekom šamponiranja nemojte snažno trljati vlasište. Ne činite snažne pokrete prstima; umjesto toga nježno masirajte vlasište vršcima prstiju kružnim pokretima. Šampon Alfaparf, Hinoki, Nailtiques, Nioxin, Tigi, Scruples, Tressa ostavite 2-3 minute na tjemenu i zatim ga isperite. Dobro je raščešljati kosu prije šamponiranja jer će se tako raspetljati i pravilno namjestiti kosu. Odaberite nježnu i meku četku koja neće oštetiti kosu kao ni vlasište. Čak i ako koristite najkvalitetniji proizvod za kosu, on daje maksimalne rezultate kada ga koristite na najprikladniji način. Nikada ne zaboravite koristiti regenerator nakon šamponiranja. Neophodan je za dugu kovrčavu kosu.

Osim običnog šampona i regeneratora, trebali biste napraviti i dvotjedni dubinski tretman. Možete ići na tretman vrućim uljem ili se odlučiti za masku za kosu za bolje rezultate. Nakon šamponiranja nanesite masku za kosu i pokrijte je kapom za tuširanje. Umočite ručnik u vruću vodu i malo ga isperite te omotajte ručnik oko kapice. Ostavite najmanje sat vremena.

Možete koristiti ove projekte za zdravu kovrčavu kosu Abba hair, Ag Hair Product, Fudge Hair, Graham Webb, Tigi, Alfaparf, Hinoki, Nailtiques, Nioxin, Tigi, Scruples, Tressa, Redken, Tressa, Tigi, Scruples, Joico, Biosilk, Hinoki, Murad njega kože, Phyto organics, Sebastian Hair Product, Zerran, Trevor Sorbie, KMS Hair Product, Kiss me maskara, Paul Brown Hawaii, Back to Basics Shampoo & Pureology.

Uz to, trebali biste se pridržavati dobre, prehrambene dijete. Nemojte koristiti oštre proizvode za kosu jer mogu ozbiljno oštetiti vašu kosu. Pij puno vode. Shvatit ćete da s velikom lakoćom možete upravljati svojim dugim kovrčama i moći ćete biti ponosni što posjedujete te prekrasne valove. Za više informacija o ovim kozmetičkim proizvodima prijavite se na www.sleekhair.com

Ubiti Billa

Riješite se nekih “dodataka” Ključ financijske slobode je stvaranje bogatstva. Ključ izgradnje bogatstva je eliminacija svih dodatnih računa kako biste