HEKLANJE

7 kreativnih ideja za uštedu prostora u vašem malom stanu

“Velika i prostrana kuća prednost je gotovo svih nas. Međutim, većina nas nema kuću široku kao što sanjamo. Ali ako je naša kuća mala, neće li uopće biti prostrana? Naravno da jest volja! Postoje mnogi trikovi za ukrašavanje zbog kojih će mali apartmani izgledati prostrano. ”
Za male apartmane treba samo malo smisla i malo mašte! DobrovijestiStvar je u tome što za to više ne trebate biti arhitekt ili inženjer. Od sklopivog namještaja dizajniranog za vas do komada 2 u 1, možete uživati ​​u urednom i ugodnom životnom prostoru zahvaljujući ovim kreativnim idejama. Pogledajmo što možete učiniti …
Klizna vrata za kupaonice
Iako je ova ideja vrlo jednostavna, i dalje je jedna od najidealnijih za uštedu prostora u malim stanovima. Kome trebaju vanjska zaokretna vrata ako klizna vrata rade isti posao kao i ostala?
Krevet Murphy
Murphy krevet, koji se naziva i sklopivi krevet ili zidni krevet, definitivno je jedan od proizvoda koji štede prostor. Kad uzmete u obzir površinu pokrivenu bilo kojim krevetom u sobi, lako možete razumjeti razliku. Ako želite uštedjeti prostor, možete odabrati ovaj stil umjesto klasičnih kreveta, a svoj krevet možete otkriti samo kad spavate.
Kauči za spavanje
Ne biste li voljeli imati sofu koju možete koristiti kada dođu vaši neočekivani gosti na ukrcaju i koja se po potrebi može pretvoriti u krevet? Naravno, lijepo je imati vrlo skupu i stilsku garnituru za kauč, ali nema nikakvog smisla kad taj prostor ne možete iskoristiti dovoljno. Ako vaša kuća nema zasebnu sobu za spavanje gostiju, najpametnije rješenje su sofe koje mogu postati kreveti.
Drvena polica iznad zahoda
Ulaganje u vertikalno skladište izvrsna je ideja za male stanove. Ako imate mali stan, imate i malu kupaonicu. Drvena polica koju montirate na zahod može jednim potezom eliminirati nered u vašoj kupaonici.
Petlje za zavjese na vješalici
Kaputi uvijek organizirani u ormaru čine razliku. Također vam olakšava pronalazak odjeće i štedi vrijeme. Zapravo je činjenica da vješalice za odjeću zauzimaju puno prostora! Međutim, ako ovim vješalicama dodate prstenove za zavjese, na te prstenove možete objesiti marame ili čak majice i dobiti organiziraniji izgled.
I stol i švedski stol
Ako u svom domu imate kuhinju u američkom stilu, imamo ideju da uštedimo prostor; Prilagodite malo prednju stranu kuhinje i stvorite švedski stol ihranaKoristite ga kao radni stol. Dakle, ne morate ponovo kupiti radni stol i uštedjet ćete dobru količinu prostora u svom domu.
Pufovi sa škrinjama
Svaki komad namještaja ima svoju važnost u malom stanu. Ako si želite kupiti puf, svakako odaberite onaj sa škrinjom. Osim što će vašem domu dodati moderan izgled, pufovi s škrinjama bit će i učinkovit način čuvanja vaših sitnica.
Zapamtite, ušteda prostora nije luksuz, to je nužnost! Ove ideje, iako jednostavne, pomoći će vam da maksimalno iskoristite svoj mali stan.

TEMU APP 100 E KUPON

BlueHost i Fantastico

BlueHost i Fantastico tako se dobro slažu da su pogodni za sve vrste bezvremenskih usporedbi: Burns i Allen, Astaire i

Paušalac i PayPal

Dakle, paušalni sam obrtnik van sustava PDV-a Zbog određenog projekta kojim pokušavam spasiti poslovanje u ova divna vremena potrebno mi