HEKLANJE

7 sigurnih koraka za uspjeh u affiliate marketingu

TEMU APP 100 E KUPON

1: Pronalaženje profitabilne tržišne niše za partnere

Ovo su najvažniji koraci koji…



Ključne riječi:
affiliate marketing, internet affiliate program, affiliate program, internet affiliate marketing

#
Affiliate marketing daleko je najlakši i najbrži način zarade putem interneta. Ako se pravilno izvede, moglo bi vam čak donijeti ogromno bogatstvo u kratkom vremenskom razdoblju.

Za sve koji žele sudjelovati ili su tek počeli raditi u industriji affiliate marketinga, ovdje je sustav od 7 koraka koji će vam pomoći da započnete i primite svoju affiliate proviziju za samo 7 dana.

Korak #1: Pronalaženje profitabilne tržišne niše za partnere

Ovo su najvažniji koraci koje trebate učiniti. Trik za lociranje profitabilne tržišne niše je jednostavan. Najprije sastavite popis tema iz svojih interesa, hobija ili problema koje pokušavate riješiti. Zatim upotrijebite postojeće internetske izvore kao što su tražilice, imenici, forumi, grupe za raspravu kako biste utvrdili razinu interesa javnosti za svaku temu. Na kraju, koristite alat za istraživanje ključnih riječi kao što je Wordtracker kako biste odredili isplativost teme. Profitabilna affiliate tržišna niša trebala bi imati visoku razinu interesa javnosti s dobrim izborom affiliate proizvoda koji već postoje na tržištu.

Korak #2: Postavljanje vaše partnerske web stranice

Sljedeći korak je postavljanje web stranice za izradu vaše liste za slanje e-pošte i reklamiranje vaše affiliate veze. To može biti web mjesto s recenzijom proizvoda, web mjesto s informativnim sadržajem ili samo jednostraničko web mjesto s preusmjeravanjem na partnersko web mjesto. Što god radili, ne zaboravite uključiti obrazac za uključivanje kako biste uhvatili potencijalne kupce i izgradili svoju listu za slanje e-pošte. Ovaj popis će vam donositi prihod uvijek iznova u budućnosti.



Korak #3: Izgradnja odnosa sa svojim potencijalnim kupcima

To se može postići postavljanjem automatskog odgovora. Napišite poruku e-pošte s bogatim sadržajem i postavite je u svoj sustav automatskog odgovaranja. Svrha je ovdje automatizirati cijeli sustav praćenja i istovremeno educirati i izgraditi odnos s vašim potencijalnim klijentima.

Korak #4: Konačna provjera vaše web stranice prije pokretanja



Svrha ovog koraka je osigurati da sve teče glatko. Testirajte svoju web stranicu kako biste bili sigurni da sve veze rade, provjerite pravopisne i gramatičke pogreške, izgled slike, kompatibilnost preglednika, provjerite sve svoje poruke automatskog odgovora itd. Posljednje što želite učiniti je prestrašiti posjetitelje lošim dizajnom web stranice i tone neispravnih veza.

Korak #5: Generiranje prometa na vašoj web stranici

Postoje razne strategije pomoću kojih možete privući promet na svoju web stranicu. Najčešći su oglašavanje s plaćanjem po kliku, pisanje članaka, postavljanje na forume, zajedničko ulaganje.



Korak #6: Stražni affiliate marketing

Ovo je ključan dio za stvaranje dodatnog prihoda. Iskoristite prilike za plasiranje više povezanih proizvoda. Stranica za naplatu, stranica sa zahvalom i stranica s greškom404 dobra su mjesta za pozadinski affiliate marketing

Korak #7: Umnožavanje i korištenje

Posljednji korak je duplicirati vaš trenutni uspjeh i primijeniti ga na drugi partnerski proizvod. Nakon što ste automatizirali proces od koraka 1 do 6, ovaj posljednji korak postat će puno lakši.

Automatski odgovori 101

Poteškoća s kojom se standardne fizičke trgovine susreću je u pružanju praćenja svojim kupcima. Kada kupujete kod običnog trgovca, vaši