HEKLANJE

7 stvari koje bi svaki webmaster trebao znati o vezama

TEMU APP 100 E KUPON

Izgradnja poveznica ukratko je proces povezivanja drugih web stranica i web stranica s vašim web mjestom. Ove veze ne samo da će privući izravan ciljani promet na vaše stranice; ali što je još važnije, povećat će vašu ukupnu vidljivost u tražilici i rangiranje. Izgradnja čvrste dolazne strukture povezivanja za vaše web mjesto jedna je od najučinkovitijih tehnika koje koriste profesionalci za optimizaciju tražilica za poboljšanje vašeg rangiranja u tražilicama i povećanje ukupne količine prometa koju svaka web stranica prima. Međutim, proces izgradnje dolaznih poveznica na vašu stranicu može biti zastrašujući i dosadan zadatak kada tek počinjete. Svrha ovog eseja je ocrtati važnost izgradnje jakog profila povezivanja za vaše web mjesto, kao i ponuditi pregršt ključnih strategija koje svaki webmaster, bez obzira na marketinški budžet, može primijeniti da se popne na vrh ljestvice tražilice.

1.) Veze za kupnju i sponzorirane recenzije



Plaćanje drugim web majstorima da na njihovu stranicu vrate vezu na vašu vjerojatno je najlakši i najdirektniji način za generiranje veza na vašu stranicu. Međutim, loša strana kupnje ili iznajmljivanja veza od drugih web majstora je ta što to može postati vrlo skup pothvat, a da ne spominjemo da trebate pažljivo birati svoje potencijalne kandidate. Postoje mnoge usluge koje vam mogu pomoći u povezivanju s drugim web majstorima koji su zainteresirani za prodaju poveznica sa svojih web stranica, no uštedjet ćete si mnogo vremena i novca radeći izravno s drugim web majstorima, umjesto da plaćate posrednika čovjek koji će djelovati kao posrednik veza. Nažalost, ne postoji postavljeni standard za određivanje vrijednosti bilo koje veze: međutim, trebali biste obratiti posebnu pozornost na nekoliko ključnih čimbenika prije nego što otvorite novčanik i potrošite teško zarađeni novac na plaćenu vezu. Te stvari uključuju, ali nisu ograničene na broj dolaznih poveznica koje sama kandidatska stranica ima, ukupni rang stranice, starost stranice i konačno zasićenost tražilice (broj stranica indeksiranih u glavnim tražilicama) stranice. Kada se obraćate web majstoru od kojeg želite kupiti poveznice, neka vaši ciljevi budu jasni kao dan – i osigurajte da on ili ona zna da ste zainteresirani za kupnju veze iz razloga optimizacije za tražilice. Morate osigurati da poveznica neće biti prikrivena (skrivena od pauka tražilice) ili bez praćenja (označena da obavijesti tražilice da ne slijede vezu s atributom rel=”nofollow”) jer će bilo koji od ovih uvjeta učiniti vezu relativno bezvrijednom sa stajališta SEO-a.

2.) Komentirajte i objavljujte na povezanim blogovima i pločama s porukama

Čak i početnik na webu može pronaći niz blogova i oglasnih ploča za bilo koju nišu ili tržište za objavljivanje komentara i povratne informacije. Izričito vas potičem da se registrirate na oglasnim pločama koje se odnose na vašu temu ili temu i uključite poveznice u potpis svojih postova i poruka. Isto vrijedi i za blogove i komentiranje. Postoje mnogi blogovi koji će vam omogućiti da uključite vezu natrag na svoju stranicu ili unutar sadržaja svoje poruke ili da svoje korisničko ime učinite vezom na koju se može kliknuti natrag na vašu stranicu. Međutim, tanka je linija između slanja neželjene pošte i nuđenja valjanih komentara, postova i odgovora na web stranice i blogove temeljene na zajednici. Izrada očiglednih neželjenih postova kao što je “Cool web mjesto, provjerite moje web mjesto na…” vjerojatno će dovesti do zabrane vaše IP adrese na web mjestu ili mreži i može negativno utjecati na ugled vašeg brenda ili web mjesta. Ako nemate vrijedno stajalište ili komentar koji bi ponudili drugim čitateljima stranice na kojoj objavljujete, bolje je da uopće ne komentirate.

3.) Pišite korisničke izjave i recenzije proizvoda

Pisanje korisničkih recenzija ili svjedočanstava nedovoljno je cijenjena tehnika za stvaranje mnoštva povratnih veza na vašu stranicu. Najčešće kada napišete recenziju za proizvod ili uslugu s kojom ste imali uspjeha, web master će uključiti poveznicu natrag na vašu stranicu u potpisu recenzije. Ova tehnika je jednostavna i izravna; ako ste kupili proizvod ili uslugu, napišite kratku recenziju od 100 – 300 riječi za proizvod u kojoj ćete istaknuti njegove jake strane i svoja pozitivna iskustva te uključiti svoje puno ime i adresu web stranice u potpisu recenzije. Devet od deset puta web-majstor stranice za koju ste napisali izjavu rado će uključiti i aktivirati vezu kada objavi recenziju na svojoj web stranici.

4.) Razvijte besplatnu online uslugu ili softversku aplikaciju

Većina ljudi ne bi ni razmišljala o trošenju dragocjenog vremena na razvoj aplikacije ili mrežnog uslužnog programa koji bi dali besplatno. Međutim, prednosti stvaranja i distribucije besplatnog mrežnog uslužnog programa ili softverske aplikacije mogu vrlo brzo stvoriti nekoliko 1000 povratnih poveznica na vašu stranicu. Savršen primjer za to je stvaranje malog, lakog za korištenje hipotekarnog kalkulatora s javascriptom i ponuda koda za ugradnju hipotekarnog kalkulatora na druge web stranice. Uključite poveznicu natrag na svoju stranicu unutar kodiranja Kalkulatora hipoteke, možda u izjavu o autorskim pravima na dnu aplikacije i zahtijevajte vezu kao uvjet za korištenje vaše besplatne aplikacije.



5.) Pišite članke i distribuirajte ih online

Pod pretpostavkom da ovo nije prvi esej koji ste pročitali o poboljšanju broja poveznica na vašu web stranicu, trebali biste biti svjesni da je pisanje članaka i slanje vaših članaka u popularne imenike članaka fantastičan način za generiranje mnogo povratnih poveznica na svoju web stranicu. Premisa je jednostavna, ali učinkovita; Napišite pregršt članaka usmjerenih prema vašoj temi i predmetu i distribuirajte ih u mnoge imenike članaka na Internetu. Često puta kada je vaš članak objavljen na tim stranicama imenika članaka, oni će uključivati biografiju autora ili okvir s resursima. Unutar biografskog područja autora želite uključiti malo informacija o svojoj tvrtki ili proizvodu(ima) kao i poveznicu natrag na vašu stranicu. Kad god vaš članak preuzmu drugi web majstori ili ga sindiciraju na drugim popularnim web stranicama, primit ćete besplatnu jednosmjernu vezu natrag na svoju stranicu. Ponavljajte ove korake iznova i iznova kako biste izgradili nekoliko 1000 veza natrag na svoju web stranicu. Ovo je nevjerojatna tehnika jer je vaša jedina investicija malo vremena za pisanje i slanje članka.

6.) Pošaljite svoju stranicu direktorijima



Posljednjih nekoliko godina veze iz imenika ili web indeksa postale su sve manje vrijedne. Međutim, još uvijek postoji nekoliko pouzdanih i visokokvalitetnih direktorija u koje biste trebali razmisliti o slanju svoje stranice. Ovo će poboljšati vaš profil povezivanja, kao i vašu stranicu i rang u povjerenju. Neki od najznačajnijih imenika u koje možete poslati svoju web stranicu bez određenog redoslijeda su DMOZ, Yahoo! Poslovni imenik, JoeAnt, Gimpsy, GoGuides, Linkopedia i Uncoverthenet. Iako većina direktorija koje sam ovdje spomenuo nije besplatna za slanje, trošak slanja je vrijedan cijene jer su veze koje ćete dobiti ovim ulaganjem kvalitetne jednosmjerne veze koje nose dobru količinu povjerenja stranice i rang. Prilikom slanja vaše web stranice u bilo koji od ovih direktorija, obratite posebnu pozornost na kategoriju u koju šaljete svoju web adresu, pazite da svoju web stranicu šaljete na najrelevantniju i srodnu temu s temom vaše vlastite web stranice. Budući da će to osigurati da vaš podnesak neće biti odbijen ili preskočen od strane urednika imenika nakon što bude pregledan.

7.) Razmijenite veze i izgradite partnerstva

Razmjena veza ili trgovanje vezama s drugim web majstorima još je jedna tehnika koja je tijekom godina malo izgubila na svom ukusu, no ova metoda generiranja povratnih veza još uvijek ima malu vrijednost i ne treba je zanemariti. Mnogi webmasteri posvećuju stranicu svoje stranice naslovljenom referencama ili resursima i koriste ovu stranicu za povezivanje s drugim web stranicama koje su pristale vratiti se na njihovu stranicu. Kao što je gore spomenuto, ova tehnika nije tako učinkovita kao što je prije bila; međutim odabir web stranica koje su pouzdane i rangirane od strane tražilica i koje su povezane s temom i temom vaše web stranice obećavaju da će biti vrijedno truda. Pronalaženje drugih web stranica koje su glavni kandidati za razmjenu poveznica su one koje povezuju na druge relevantne stranice u vašem području ili niši. Nakon što pronađete web mjesto s kojim biste bili zainteresirani za razmjenu poveznica, kontaktirajte web mastera putem e-pošte sa svojom ponudom. Kada tražite poveznicu od drugog web majstora, želite napisati osobnu poruku e-pošte i uputiti na određeni sadržaj i aspekte njegove ili njezine web stranice. Na taj ćete način potencijalnom partneru za povezivanje pokazati da ste zapravo odvojili vrijeme da pregledate njihovu stranicu prije slanja svoje ponude; kao rezultat toga bit će mnogo vjerojatnije da ćete dobiti pozitivan odgovor. Kao i kod kupnje plaćenih poveznica, želite osigurati da web mjesto s kojim tražite razmjenu poveznica ne završi maskiranjem svojih izlaznih poveznica (skrivenih od pauka tražilice) ili neslijeđenih (označenih da informiraju tražilice da ne slijede vezu s rel=”nofollow” atribut) jer će bilo koji od ovih uvjeta vašu vezu učiniti relativno bezvrijednom sa stajališta SEO-a.



U ovom smo članku raspravljali o 7 najučinkovitijih i najčešće korištenih metoda za generiranje ogromne količine dolaznih veza na vašu web stranicu. Uz malo sreće, nakon čitanja ovog članka trebali biste imati pregršt ideja i tehnika u svojoj kutiji s alatima koje možete upotrijebiti za pokretanje modela vaše web stranice za uspjeh. Izgradnja poveznica na vašu web stranicu nipošto nije postavi i zaboravi aspekt web marketinga i zahtijeva vrijeme, predanost i stalnu analizu. Nikada ne možete imati previše kvalitetnih dolaznih poveznica na svoju web-lokaciju i nakon što osjetite mali okus uspjeha s izgradnjom veza, uvjeren sam da ćete biti gladni za još.

Prijave za kreditne kartice 101

Kreditne kartice su sveprisutne i relativno ih je lako nabaviti. Proces uključuje ispunjavanje obrasca zahtjeva za kreditnu karticu, što je

P3000 DTC pod kontrolom proizvođača

P3000 označava “DTC pod kontrolom proizvođača”. DTC (Diagnostic Trouble Code) pod kontrolom proizvođača je specifičan kod greške koji je dizajniran