HEKLANJE

8 ključeva za pokretanje internetskog poslovanja

TEMU APP 100 E KUPON

Ovo je dobro početno mjesto za budućeg internetskog poduzetnika. Osam (8) ključeva za pokretanje vlastitog internetskog poslovanja. Svjetska mreža izvrstan je medij za kućna poduzeća u 21. stoljeću. Poput svojih kolega, fizičkih poduzeća na glavnoj ulici, postoje osnove koje ne treba zanemariti. Ovdje je navedeno devet osnova koje preporučuju dizajnerski tim web stranice Tennessee Mountain Man i Computer Man.

1. Morate imati osnovnu ideju o tome što ćete učiniti i zašto.



Površni pregled primjera poslovnih planova brzo će vam dati ideju da svoje poslovne želje morate definirati što je moguće uže.

Ako je vaša jedina želja zaraditi novac, a vaš stav je sve i svi ostali neka su prokleti, čeka vas težak put. A ako uspijete, velika je vjerojatnost da će vas vaš financijski uspjeh doslovno koštati svega što život čini vrijednim življenja i sigurno će vam ukrasti sve užitke u kojima biste inače uživali.

Međutim, ako možete shvatiti ideju pomaganja drugima da ostvare svoje snove kao svoj glavni cilj, sve je moguće. Pomozite dovoljnom broju ljudi da postignu svoje ciljeve i vaši će uslijediti zajedno s ugodnim životom.

2. Morate se educirati.

Koristeći svoju omiljenu tražilicu ili još bolje kombinaciju tražilica istražite svoju budućnost. Saznajte sve što možete o poslu i tko je trenutno kralj planine. Kako su dospjeli tamo? Kako ostaju tamo? Možete li se natjecati? Ako ne idi dalje.

3. Napišite poslovni plan.

Nakon što ste naoružani informacijama koje su vam potrebne, ponovno koristeći tražilicu za dobivanje ideja za poslovne planove ispitujući dizajne drugih u vašem području ako je potrebno, izradite poslovni plan. Iako poslovni plan nije zapisan u kamenu, trebao bi biti dovoljan da vas neko vrijeme održi. Uvijek se može i morat će se izmijeniti s vremena na vrijeme.



Odaberite tražilicu i potražite “uzorak poslovnog plana” ili “uzorak internetskog poslovnog plana”. Naći ćete nekoliko… mnogo besplatnih. Usporedite ih. Odaberite poslovni plan koji je najbolje usklađen s vašim nadama i idejama i počnite osmišljavati vlastiti.

4. Odabir dobavljača, isporučitelja itd.

Povratak istraživanju koje će postati dio vaše rutine. Uvijek morate znati gdje možete dobiti najbolje ponude i usluge (ne zaboravite pravodobnost i troškove dostave) uz najmanje skladištenja.



5. Izradite svoju web stranicu.

Učinite to na svom računalu, a zatim se prijavite i premjestite ga na besplatno host radi testiranja.

Nemojte promovirati ovo mjesto za testiranje. Zapravo biste trebali smjestiti datoteku “robots.txt” u korijenski sustav kako bi spriječili tražilice da je katalogiziraju.



Pokrenite sve moguće testove i uvjerite se da nema neispravnih poveznica i da sve na stranici radi ispravno. Imat ćete dovoljno problema i iznenađenja kako vrijeme bude prolazilo. Planirajte kako biste uspjeli. Nemojte sabotirati vlastito internetsko poslovanje prije nego što počnete.

6. Sada ste spremni pronaći nekoga tko će ugostiti vašu web stranicu.

Učini ovo zadnje. Ugovori za hosting ponekad su mjesečni, ali češće na godinu ili dvije godine i sat počinje teći čim kažete “Da”. Stoga ne pokrećite sat dok nemate dizajniranu web stranicu i spremnu za pojavu na webu.

7. Pošaljite na tražilice.

Nakon što vaša web-lokacija bude na vašem novom hostu i pokrenuta (obično u roku od 24 sata), ponovno je testirajte. Ako je sve u redu, ručno pošaljite svoju novu stranicu glavnim tražilicama. Niste sigurni koje? Povratak na tražilicu. Vi i tražilice brzo ćete postati prijatelji ako želite biti sve što možete biti.

Ako koristite datoteku “robots.txt” na svojoj stalnoj web stranici, provjerite jeste li uklonili blokadu ili ugledne tražilice neće indeksirati vašu stranicu.

8. Sada promovirajte… promovirajte… promovirajte. Zašto? Kao i na glavnoj ulici, lokacija je sve, a lokacija je u ovom slučaju određena rangiranjem u tražilici i indeksiranjem imenika.

Sretno !!

Bloganje – razvijanje čitateljstva

1) Kvalitetni sadržaj – Zanimljivi sadržaji će zadržati vašu čitateljsku publiku. Redovito ažurirajte svoj blog. Googlebot, Googleov robot za indeksiranje

Jeftini nazivi domena

Naziv domene je internetski ili web-bazirani naziv koji korisnicima olakšava pronalaženje vaše stranice. U stvarnosti, naziv vaše domene, ili drugim