HEKLANJE

Uključite se u posao korištenjem weba

TEMU APP 100 E KUPON

Bez obzira kakav posao imate, možete koristiti web u svoju korist. Uz mnoge različite vrste alata za oglašavanje koji su dostupni, možete izložiti svoju tvrtku najvećem broju potencijalnih kupaca unutar najvećeg mogućeg područja, naime, cijelog svijeta! Bez obzira imate li fizičku trgovinu s internetskom prisutnošću ili poslujete samo online, možete postići istu stvar—povećati broj prodaja, a time i profitabilnost svog poslovanja.

Nije bilo tako davno da su jedini resursi dostupni poslovanju bili povjerljivo oglašavanje i izravni marketing, ali Internet je sve to promijenio. Tijekom posljednjih pet godina, čak je i internetski marketing napravio novi zaokret od izvornog internetskog oglašavanja, popisa e-pošte s izborom, grupa e-pošte koje su bile dizajnirane samo za oglašavanje i FFA (Free for All) stranica koje su bile početak trenda u online oglašavanju. Oni koji imaju web stranicu nekoliko godina vjerojatno se sjećaju kako su koristili ove vrste alata za oglašavanje, a zauzvrat su bili bombardirani reklamama za druge, uključujući mrežne trgovce koji vas pokušavaju regrutirati u svoju mrežu. Iako još uvijek postoji nešto od izvornog “žaoka”, dodavanje zakona o neželjenoj pošti i filtera za neželjenu poštu čini ga manje istaknutim nego što je bio krajem 20. stoljeća.



Kada koristite web da biste pristupili potencijalnim klijentima svojoj web stranici, morate paziti kako to činite kako vas ne bi optužili za spam. Ne možete uzeti adrese e-pošte ljudi koje poznajete na popisu e-pošte, na primjer, i poslati im literaturu o svom poslovanju osim ako vam nisu dali dopuštenje za to. Međutim, možete koristiti knjigu gostiju ili okvir za prijavu na svojoj web stranici kako biste pozvali ljude da ostave podatke za kontakt i zatraže dodatne informacije ili ažuriranja proizvoda. Ako ste vlasnik ili član popisa e-pošte koji je posvećen proizvodima ili uslugama koje nudite, a pravila članstva jasno definiraju da je oglašavanje dopušteno, tada to možete učiniti. U ovim grupama, međutim, imajte na umu da to ne znači da možete kontaktirati bilo koga putem njihove osobne e-pošte – ono što čini jest da vam daje dopuštenje da objavite svoje podatke unutar opsega popisa. I dalje ćete trebati dopuštenje osobe da je izravno kontaktirate ili još uvijek šaljete neželjenu poštu.

Pobrinite se da svoju web stranicu pošaljete tražilicama na slušanje još je jedan način korištenja weba za stvaranje više posla. Osim ako svoju stranicu ne pošaljete tražilicama, osobe koje pretražuju je ne mogu pronaći dok surfaju webom. Također je važno upamtiti da svoju web-lokaciju morate svako toliko ponovno poslati, osim ako tražilica ne navodi da morate poslati samo jednom. Upamtite također da što više platite za ovu uslugu, to će vaša tvrtka biti prisutnija na mreži.

SEO i web stranice u flashu

Jedno od pitanja koje muči svakog početnika je zasigurno dali raditi stranicu u flash-u, zašto je raditi ili zašto je