HEKLANJE

Osnove UREĐENJA KOSE I VLASIŠTA

TEMU APP 100 E KUPON

Zdravlje kose počinje dobrim KONDICIJANJEM KOSE I VLASIŠTA. Bez obzira na vaš tip kose, rez ili teksturu, vaš osobni stil je poboljšan kada je vaša kosa zdrava i jaka. Kondicioniranje kose i vlasišta pomaže u sprječavanju oštećenja, pojačava sjaj i sprječava isušivanje kose i vlasišta. Sve što trebate učiniti je odabrati najbolje proizvode za kosu, hidratantne šampone i regeneratore te proizvode za kosu koji ne oštećuju kosu.

Da biste razvili svoju rutinu KONDICIJANJA KOSE I VLASIŠTA, prvo morate uzeti u obzir tip, teksturu i rez kose. Tanka kosa zahtijeva drugačije proizvode od guste kose, a kovrčava kosa zahtijeva drugačije proizvode od ravne kose. Kada tražite regenerator, odlučite se za regenerator koji se ne ispire, regenerator bez šamponiranja, tretman toplim uljem ili proizvode za dubinsko regeneriranje. Također imajte na umu da ćete, ako dodatno zagrijavate kosu pomoću sušila za kosu ili uvijača, trebati proizvode s dodatnom vlagom. Proizvodi specifični za vaš tip kose pomažu poboljšati njezine najbolje kvalitete. Kada razmišljate o proizvodima, imajte na umu da je dobro imati pri ruci nekoliko proizvoda za regeneraciju koji služe različitim svrhama. Htjet ćete pronaći barem jedan proizvod za svakodnevnu upotrebu i jedan za dubinsko regeneriranje. Obavezno regenerirajte kosu svaki put kada šamponirate kako biste nadoknadili izgubljenu vlagu koja je možda isprana.



Nakon što odaberete proizvode za NJEGU KOSE I VLASIŠTA, vrijeme je da odaberete svoje četke za kosu i druge alate za oblikovanje kao što su sušila za kosu i uvijači. Različite četke dizajnirane su za različite tipove kose. Neki pomažu u raščešljavanju, neki su dizajnirani za korištenje sa sušilom za kosu, drugi se koriste za pomoć pri dodavanju tijela, a treći su namijenjeni dodavanju dodatnog sjaja. Četkajte kosu ujutro, navečer i prije tuširanja ili kupanja kako biste lakše rasporedili prirodna ulja po kosi. Prilikom češljanja ne čupajte i ne čupajte kosu. To može uzrokovati štetu.

Još jedan korak koji treba uzeti u obzir je masaža vlasišta. Masaža vlasišta pomaže povećati protok krvi u vlasištu i pomaže u raspodjeli prirodnih ulja. To pomaže povećati sjaj, snagu i mekoću. Možete dodati HAIR AND SCALP CONDITIONING ulje tijekom masaže kako biste dodatno hidratizirali kosu. Neka vam vaš stilist pokaže kako pravilno izmasirati vlasište ili neka vam to pokaže masažni terapeut. Stilist vam također može pokazati ulja za vlasište koja najbolje odgovaraju vašem tipu kose. Možete ili kupiti ulja ili napraviti vlastitu mješavinu ulja koristeći predmete koje imate u kući i eterična ulja po vašem izboru. Samo pazite da istražite eterična ulja kako ne biste odabrali nešto što je štetno.

Dobra rutina KONDICIJANJA KOSE I VLASIŠTA uključuje mnoge elemente. Morate odabrati odgovarajući šampon i balzam za svoj tip kose. Također morate odabrati savršene četke i alate za svoje potrebe. Dodatna masaža vlasišta također pomaže poboljšati zdravlje kose. Kada su svi ovi čimbenici na mjestu, vaša će kosa biti jaka, zdrava i pravilno njegovana.

Produženje i podizanje trepavica

Podizanje trepavica danas je jedna od najtraženijih usluga u kozmetičkim salonima. Za samo nekoliko sati ovaj postupak daje vašim očima