HEKLANJE

Adsense dobiva još jednog rivala u sustavu Pay-Per-Play

TEMU APP 100 E KUPON

Ovo je događaj za koji morate znati…

Oglašavanje s plaćanjem po kliku kao što je Adsense plaća vam mali postotak posjetitelja web stranice koji stvarno kliknu na oglas.



Sada postoji način da ostvarite prihod od 100% prometa svoje web stranice tako da se uključite u mrežu velikih oglašivača kao što su Burger King, Taco Bell, Harley-Davidson i HBO.

Možete unovčiti 100% svog web prometa, a da nitko ne mora ništa kliknuti, ispuniti bilo koji obrazac ili kupiti bilo što.

NetAudioAds, medijski izvor koji broji 66.000 oglašivača, jak i raste, zainteresiran je za otvaranje oglasnog prostora na bilo kojoj web stranici koju kontrolirate, a da pritom ne zauzme dio vaše web stranice. Oni će to učiniti tako što će posjetiteljima web-mjesta poslužiti “jedan” audio oglas od 5 sekundi na bilo kojoj stranici vašeg web-mjesta gdje bi bilo prikladno da posjetitelj čuje audio oglas od 5 sekundi.

Kao što možete čuti, ovi oglasi su izuzetno profesionalni. Najbolje od svega je što će oglasi biti povezani sa sadržajem svake web stranice vaše web stranice.

Ovi će oglašivači kupiti reprodukcije oglasa na vašoj web stranici za 100% vaših posjetitelja. U biti ćete biti plaćeni na temelju CPM-a, a efektivni CPM koji primate odredit će automatski sustav upravljanja ponudama. Ovaj sustav licitiranja uvijek će raditi kako bi osigurao da dobijete najveći mogući efektivni CPM. Naravno, ponude će se razlikovati od tržišta do tržišta.

Kôd koji poziva audio oglas od 5 sekundi jednostavan je JavaScript kôd koji zalijepite bilo gdje između oznaka bilo koje web stranice gdje je prikladno da posjetitelji čuju audio oglas.

Da biste vidjeli kako bi audio oglas funkcionirao na stvarnoj web stranici, idite na gornji URL i zalijepite java kod na testnu stranicu. Vidjet ćete da nema nekretnina na web stranici. Oglas je nevidljiv i samo se čuje.



Ovaj oblik oglašavanja poznat je kao Pay-Per-Play i može dodati značajan iznos prihoda vašoj krajnjoj liniji bez stjecanja dodatnog prometa.

NetAudioAds predviđa milijarde dolara koje će oglašivači velikih robnih marki potrošiti online. Publika koja gleda televiziju provodi 4 puta više vremena na internetu nego gledajući televiziju. Veliki oglašivači troše manje novca s velikim TV mrežama jer TV reklame postaju sve manje učinkovite.

Ovo će biti stvarno dobra prilika da unovčite promet svoje web stranice bez gubitka posjetitelja. To također znači da to ni na koji način neće utjecati na vaše postojeće izvore prihoda. I trud potreban da zaradite ovaj dodatni pasivni prihod – samo zalijepite kod na svoje web stranice.



Hoćete li tražiti svoj dio kolača?

Ne postoji apsolutno nikakva prepreka za pridruživanje ovoj grupi. Prijava je BESPLATNA. Osigurana je dobra podrška. Mogu se prijaviti čak i oni koji namjeravaju pripremiti web stranicu/blog stranicu, ali je još nisu pripremili. Ne gubite ništa ako pokušate.

Toplo vam preporučujem da to testirate na nekim od svojih web svojstava.



Jao! U E-commerce Taxlandu

Pokušavajući se pridržavati poreznih zakona za svoje e-poslovanje, možete se naći u situaciji da padnete u zečju rupu, prođete kroz

SUŠILO ZA ODJEĆU NA BALKONU

Nakon pranja, rublje se mora osušiti. Ako u stanu postoji posebno opremljena soba ili mjesto, sušenje odjeće nije teško. Ali

Bloganje s mužem i ženom

Mrežni marketing zahtijeva od vlasnika tvrtke da usmjeri energiju na dobivanje kvalitetnog prometa za web stranicu i nastoji povećati taj