HEKLANJE

Adsense ili ovlaštena stranica?

TEMU APP 100 E KUPON

Nedavno je došlo do sukoba gurua oko toga je li AdSense mrtav. Vjerojatno ste i vi dobili sve e-poruke. Ne, nisam ništa kupio putem ovih e-poruka; Samo sam htio komentirati ideju da su AdSense stranice mrtve.

Prije svega, morate definirati što čini AdSense web mjesto. Kako ja vidim, postoji nekoliko vrsta. Neke tražilice rade na ubijanju; drugi će nastaviti raditi sasvim dobro.



Tražilice se jako trude izbaciti automatski generirana bezvrijedna mjesta ili strugače. Iako mogu dobiti rangiranje na kratko vrijeme, vrlo su skloni potpunom ispadanju. Možete ih napraviti i možda čak zaraditi na njima, ali morat ćete nastaviti zarađivati kako biste zadržali prihode, a oni će vjerojatno nestati sve brže i brže.

Unaprijed izrađene AdSense web-lokacije su mješovita torba. Problem je u tome što mnogi ljudi mogu kupiti i postaviti istu stranicu. Način na koji su stranice izrađene može djelomično odrediti njihov uspjeh ili neuspjeh.

Web-mjesta napravljena isključivo s člancima s web-mjesta s člancima imaju prednost u tome što će svaka osoba odabrati različite članke, a nedostatak je u tome što će neki članci biti na nevjerojatnom broju web-mjesta.

Članci privatnih marki imaju slične prednosti i nedostatke, iako su grupirani članci skloniji tome da se svi nalaze na pojedinačnim stranicama, zbog čega je vjerojatnije da će se cijele stranice podudarati.

Međutim, članci privatnih marki također imaju prednost u tome što možete slobodno mijenjati same artikle. Prihvatljivo je sve, od promjene nekoliko riječi do dodavanja ili brisanja rečenica do potpunog prepisivanja.

Mjesta nadležnih tijela izgrađena su tako da budu visoko informativna za posjetitelje, u formatu koji je vrlo upotrebljiv. Dinamični su, tako da tražilice i vaši korisnici uvijek imaju nešto novo za pročitati.

Iskreno, ne vidim autoritete kao nešto novo – samo prepakiranje jednog od načina za izgradnju AdSense web-mjesta. Oni su jednostavno podsjetnik da, bez obzira na to gdje dobijete svoj sadržaj, morate misliti na svoje korisnike kao i na tražilice kako bi vaša stranica dugo trajala i zaradila dobar novac.



Za koje vrste stranica mislim da će trajati? Nije me briga kojim ćete ih imenom nazvati, ali stranice koje posjetiteljima daju ono što žele uvijek su najbolje. To znači da ćete vjerojatno morati postati barem malo dinamičniji, tako da vaše informacije budu ažurnije, i da ćete morati paziti na ono što dovodi najviše posjetitelja, tako da možete napraviti zanimljivije stranice za njih .

Svaka stranica može preživjeti, čak i ako nije dinamična, ako ima ono što vaši posjetitelji žele. To uključuje web-mjesta s člancima privatnih marki i web-mjesta napravljena od članaka s web-mjesta s člancima. Kada gradite web mjesto, razmislite o tome što će biti korisno i dugo trajati, a ne samo o tome što će se brzo izgraditi. Učinit ćete puno za svoj posao ako planirate dugoročno.

Bloganje s Word Pressom

U blogosferu sam ušao tek krajem 2005. nakon što sam shvatio da propuštam važan dio cijelog žanra “mrežne komunikacije”. Kako