HEKLANJE

Adsense: Najbolja web stranica za Adsense

TEMU APP 100 E KUPON

Pitanje koje se još više postavlja moglo bi biti: Na čemu je bolje koristiti Adsense, na blogu ili web stranici?

No, razgovarajmo prvo o temeljnijim stvarima, kao što su: Što je uopće dobra web stranica?



• Kako biramo temu?
• Hoće li tema moje web stranice privući mnogo posjetitelja (promet)?
• Kako posjetitelju dati vrijednost?
• Jesam li strastven prema temi moje web stranice?
• Hoće li Google prihvatiti ili odbiti moju web stranicu?
• Stavljam li Adsense oglase na njega od prvog dana?

Možda ova pitanja nisu napisana dobrim redoslijedom, ali moramo ih uzeti u obzir prije nego što krenemo i postavimo neku bezveznu web stranicu na net, bez ičega korisnog. Čak se pitamo zašto ne uspijevamo zaraditi od Adsense oglasa.

Dakle, prije svega moramo odrediti koju ćemo temu odabrati za našu web stranicu ili blog. Sljedeće pitanje se pojavljuje i kaže:

Kako biramo temu?

Da bismo si olakšali stvari, odabrat ćemo temu koja nas zanima ili nas čak zanima. Na taj način nećemo lako pasti u stanje odgađanja.

Hoće li tema moje web stranice privući mnogo posjetitelja?

Da bismo to mogli znati, izvršit ćemo pretragu u tražilicama upisujući našu temu unutar navodnika. Broj konkurentskih web stranica će nam reći da će biti ili lako ili teško rangirati se prema glavnim ‘ključnim riječima’ naše web stranice. Međutim, odabir dugih ključnih riječi (ili više izraza ključnih riječi) dovest će do manje konkurentskih web stranica i olakšati rangiranje za te izraze od 2 ili 3 riječi.



Kako nudimo vrijednost posjetitelju?

Ako smo strastveni oko neke teme, uložit ćemo više truda u izradu naše web stranice i biti u mogućnosti ponuditi mnogo više vrijednosti posjetitelju. Imat ćemo više osnovnih znanja o temi. To će nam olakšati stvaranje sadržaja za objavljivanje na našoj web stranici. Vrlo često kada vaša tema ima veze s vašim hobijem ili poslom, moći ćete napisati dovoljno jedinstvenog sadržaja sa znanjem koje već imate o toj temi.

Hoće li Google prihvatiti ili odbiti moju web stranicu?



Da znamo da ćemo morati saznati što Google očekuje od Adsense izdavača. Google želi da isporučite cjelovitu web stranicu koja nudi informacije koje su relevantne za ono što tražitelj traži u okviru za pretraživanje na stranici tražilice.

Google daje veću vrijednost web stranici koja nudi jedinstven i svjež sadržaj. Sadržaj koji nije napisan pomoću softverske aplikacije, ali koji se čita kao da ga je napisao čovjek.

Osim toga, web stranica će biti dobro strukturirana i prikazivat će izbornik s tekstualnim poveznicama na druge stranice na web stranici s povezanim sadržajem i informacijama o webmasteru, uključujući podatke za kontakt. Ako učinite gore navedeno, lakše ćete biti primljeni u program Google Adsense.



Mogu li postaviti Adsense oglase na svoju web stranicu od prvog dana?

Zapravo nije dobra ideja odmah početi prikazivati Adsense oglase. Najuspješnije web stranice su one s poviješću pružanja kvalitetnih informacija posjetiteljima. Imati dolazne poveznice s visokim PR direktorijima i važnim web stranicama povezanim s temom web stranica. Oglasi na vašem web-mjestu mogu predstavljati prepreku za webmastere ovlaštenih web-mjesta ili imenika da stvore veze na vaše web-mjesto, jer bi mogli imati dojam da je vaš jedini cilj zaraditi prihod od oglasa umjesto da ponudite kvalitetan sadržaj posjetitelju.

Dobra bi ideja bila započeti s izgradnjom svoje web stranice na gore opisani način. Nastavite nuditi dobre informacije i graditi veze s visokim PR-om i autoritetnim stranicama sve dok Google ne indeksira vašu stranicu i ne prikaže je na prvoj stranici za većinu vaših ključnih izraza.

Nakon toga možete početi unovčavati svoju web stranicu pomoću Google Adsense oglasa. Tada ćete imati prave posjetitelje svoje web stranice koje zanima tema vaše web stranice, kao i naslovi koje prikazuju oglasi. Osim toga, imat ćete dovoljno prometa da zaradite pristojnu količinu novca od Adsense oglasa.

Zaključno, važno je nastaviti naporan rad koji je neophodan za nastavak rasta vaše web stranice s jedinstvenim sadržajem povezanim s temom vaše web stranice. Promet će rasti polako, ali sigurno, a kao rezultat će rasti i vaš Adsense prihod

10 načina zaštite od krađe pošte

  Nikada ne stavljajte odlaznu poštu u nezaštićeni poštanski sandučić, pogotovo ako sadrži čekove ili osjetljive osobne podatke. Umjesto toga,