HEKLANJE

Adsense: Psihologija Google pretraživača za Adsense izdavača

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li ikada razmišljali o tome da posjetitelji vaše web stranice uvijek traže rješenje za problem? Ili možda traže suprotno, što bi moglo značiti da traže zadovoljstvo i pokušavaju pronaći informacije o temi koja ih jako zanima.

Bez obzira što surfer traži, Google će uvijek pokušati pronaći web mjesto s najrelevantnijim informacijama u odnosu na ono što je surfer upisao u traku za pretraživanje. Web stranica na vrhu rezultata pretraživanja bit će najbolja web stranica optimizirana za tražilice s najrelevantnijim informacijama.



To znači da je Google indeksirao tu web stranicu za taj određeni pojam za pretraživanje ili ključnu frazu.

Što to znači za vas kao Adsense izdavača?

1. Morat ćete optimizirati svoju web stranicu za određenu temu i koristiti specifične ključne riječi koje su relevantne za tu temu u člancima koje objavljujete na svojoj web stranici.

2. Ako želite zadržati posjetitelja na svojoj web stranici, morat ćete osigurati kvalitetan sadržaj, po mogućnosti originalne članke koje ste sami napisali. Google će pronaći taj sadržaj i pružiti relevantne oglase.

3. Ako dovoljno dobro optimizirate svoje web mjesto za Adsense oglase, tada će posjetitelji koji još uvijek ne pronađu ono što traže, vjerojatno napustiti vaše web mjesto klikom na jedan od Adsense oglasa.

Optimiziranje vaše web stranice za tražilice i posjetitelja, bit će lakše ako uvijek imate na umu tražitelja i ako si postavite sljedeća pitanja:

• Ako želim optimizirati svoje web mjesto za određenu temu, što Google želi da ponudim posjetitelju?



• Ako želim optimizirati svoje web mjesto za određenu temu, koje informacije posjetitelj želi pronaći?

• U slučaju da posjetitelj ne pronađe informaciju. Mogu li to iskoristiti u svoju korist optimiziranjem izgleda svoje web stranice?

Gore opisano može se postići samo temeljitim istraživanjem prije izrade web stranice. Google će vas nagraditi za isporuku kvalitetnih informacija i dati vašoj web stranici visok rang u rezultatima pretraživanja.



Uvijek imajte na umu da će stvaranje kvalitetnih Adsense web stranica biti puno lakše ako imate na umu posjetitelja.