HEKLANJE

Adwords čudo: zaslužuje li svoje biblijsko ime?

TEMU APP 100 E KUPON

Što je Adwords Miracle?

Jeste li čuli za Adwords Miracle? Izvana njegova prodajna stranica izgleda lijepo i profesionalno. Za promjenu, zapravo vam daje priličnu količinu detalja, što je neuobičajeno za prodajnu stranicu. Očito vam ipak ne nudi nepristran pregled. Tu ću ja uskočiti.



Adwords Miracle je vodič koji je sastavio samoprozvani ‘Miracle Man’ (čini se da nigdje u proizvodu ne mogu pronaći pravo ime). Unutar vodiča on vam u jednostavnim koracima pokazuje kako je on sam zaradio i nastavlja zarađivati malo bogatstvo svaki dan s Google Adwords-om i kako i vi, slijedeći iste korake, možete učiniti isto.

Djeluje li AdWords čudo?

Dobro pitanje! Trebao bih spomenuti u ovom trenutku da ni meni nije strano korištenje AdWordsa, stoga recenziram Adwords Miracle kao čovjek s iskustvom u AdWordsu. Dakle, jesam li naučio nešto novo? Ukratko, da! Adwords Miracle na početku vrlo dobro pokriva osnove. Stvari kao što su istraživanje ključnih riječi i tekst oglasa su sveobuhvatno pokrivene (iako on kasnije dodaje neke zgodne male “zavrtnje” na tekst oglasa). Prvih nekoliko stranica su standardno poštene, ali neophodne. Ovdje je važno da on to čini s jasnoćom i humorom, što olakšava čitanje i usvajanje. Posebno važno za početnike u AdWordsu!

Ono što me izvorno privuklo Adwords Miracleu je govor na prodajnoj stranici o ‘Posebnim temama’, pa pogledajmo to.

Vauuuu! Ovo su stvari koje postaju STVARNO zanimljive. Započet ću spominjanjem njegove ‘Skimming Method’. Bilo bi pogrešno od mene da vam kažem što je to, pa ću vam samo reći što mislim o tome. Jedino bi se to moglo prodati za traženu cijenu cijelog programa Adwords Miracle. Ako tražite način da zaradite male iznose, ali lako zaradite, onda je ovo možda to. Zapravo sam ovu metodu uveo u praksu prije 2 tjedna, a nakon prvog tjedna ‘uhodavanja’ počela je donositi lijepih 20-30 USD dnevno. Nije loše za 2 sata početnog rada, zar ne?

Ostatak ‘Posebnih tema’ usredotočen je na napredne metode kopiranja oglasa i istraživanja ključnih riječi od kojih je većina meni bila dovoljno originalna (ne zaboravite da sam iskusan korisnik Adwordsa) da bi bila korisna i osvježavajuća.

Kako se Adwords Miracle može usporediti s drugim programima?



Pa, očito postoje stotine ili više Adwords programa koji se prodaju na internetu. Ono što Adwords Miracle čini tako jedinstvenim, po mom mišljenju, su napredne i ‘posebne teme’. Ovaj dio je stvarno apsolutno zlato. To ne znači da ostatak knjige također nije sjajan. Samo zato što odjeljak ‘posebne teme’ predstavlja tako neobične i različite tehnike (tehnike koje zapravo funkcioniraju kao što sam osobno dokazao) da me samo zbog toga čini sretnim što sam kupio Adwords Miracle. Jednostavno ne vidite ovakve metode u drugim knjigama.

Dakle, za kraj, preporučujete li AdWords Miracle?

Znam da stalno koristim riječ osvježavajući , ali nije me briga… upotrijebit ću je opet… Adwords Miracle je najosvježavajući Adwords vodič na koji sam ikada naišao i samo to znači da sam sretan preporučiti ga.



Adwords Miracle je sveobuhvatan, ali vrlo dobro predstavljen program s nekim vrlo lijepim zaokretima.

Dakle, krajnji zaključak… Da… toplo preporučujem Adwords Miracle.

Živjeli
Caiden Felix