HEKLANJE

Među najčešćim estetskim operacijama

TEMU APP 100 E KUPON

Rinoplastika ili operacija preoblikovanja nosa jedan je od najčešćih zahvata plastične kirurgije. Rinoplastikom se može smanjiti ili povećati veličina nosa, promijeniti oblik vrha ili mosta, suziti raspon nosnica ili promijeniti kut između nosa i gornje usne. Također može ispraviti urođenu manu ili ozljedu ili pomoći u ublažavanju nekih problema s disanjem.

Rinoplastika može poboljšati vaš izgled, a time i vaše samopouzdanje, ali neće nužno promijeniti vaš izgled kako bi odgovarao vašem idealu. Prije nego što se odlučite na operaciju, dobro razmislite o svojim očekivanjima i razgovarajte o njima sa svojim kirurgom.
Najbolji kandidati za rinoplastiku su ljudi koji traže poboljšanje, a ne savršenstvo u svom izgledu, kao što je to slučaj kod bilo kojeg estetskog zahvata.



Dobra komunikacija između vas i vašeg liječnika je neophodna. Na prvom pregledu kirurg će vas pitati kako biste željeli da vam nos izgleda, procijeniti strukturu vašeg nosa i lica te s vama razmotriti mogućnosti. On ili ona će također objasniti čimbenike koji mogu utjecati na postupak i rezultate. Ti čimbenici uključuju strukturu vaših nosnih kostiju i hrskavice, oblik vašeg lica, debljinu vaše kože, vašu dob i vaša očekivanja.

Važno je da svom kirurgu kažete ako ste prethodno imali operaciju nosa ili ozljedu nosa, čak i ako se incident dogodio prije nekoliko godina. Također biste trebali obavijestiti svog kirurga ako imate bilo kakve alergije ili poteškoće s disanjem, ako uzimate lijekove ili druge vrste droga i ako pušite. Sve ako je ovo važna informacija. Ne ustručavajte se postaviti svom liječniku sva pitanja koja imate. Isto tako, ako vam kirurg da posebne upute prije operacije, slijedite ih točno.

Operacija nosa obično traje nekoliko sati, iako komplicirani zahvati mogu trajati i dulje. Kako će stvarna operacija funkcionirati ovisit će o vašem problemu i preferiranoj tehnici vašeg kirurga. Kada stvarna operacija bude gotova, stavit će se udlaga kako bi vaš nos zadržao novi oblik. Nosne obloge ili meke plastične udlage također se mogu staviti u vaše nosnice kako bi se stabilizirao septum, pregrada između dišnih prolaza. Oporavak će potrajati neko vrijeme, stoga prvih nekoliko dana očekujte da ostanete u krevetu i imajte pri ruci vrećicu s ledom koja će vam pomoći smanjiti otekline i modrice. Poslušajte sve dodatne savjete koje vam liječnik da, a zatim uživajte! Platili ste za ovaj novi poboljšani izgled, stoga izađite s povjerenjem i uživajte.

Prednosti osnivanja tvrtke danas

Osnivanje je standard za mnoge u današnjem poslovanju zbog razine zaštite koju pruža u zaštiti vaše osobne imovine od potraživanja