HEKLANJE

Affiliated.net najavljuje pokretanje Peeker video oglasa

TEMU APP 100 E KUPON

www.Affiliated.net, oglasna mreža usmjerena na ‘Web 2.0’ tehnologije, najavljuje početno lansiranje svojih prvih video oglasa u kombinaciji s animacijama. Njihov jedinstveni pristup oborio je rekorde i drastično povećao CTR% i stope konverzije na mreži. Oni su se ‘oslobodili’ ugrađenog videa i stvaraju prilagođene videozapise za oglašivače i velike robne marke. Pristup je sličan mnogim TV mrežama, koje su nazvali “Peeker Ads”. Oglasi ‘zaviruju’ ili animiraju na web stranicama slično kao što sada vidite na glavnim TV mrežama. Novi pristup na mreži je nenametljiv i čini se da posjetitelji uživaju u gledanju ovih videooglasa kako bi saznali više bez napuštanja stranice ili otvaranja novog prozora.

“Ovaj je pristup zanimljiv jer je drastično povećao eCPM u usporedbi s bilo kojim drugim oblikom oglasa”, kaže Ricky Ahjua, direktor mrežnog marketinga na Affiliated.net. “Oglašivači ga vole jer je to prilagođeni video proizveden za njihov proizvod ili uslugu. Videozapisi su trenutno vrlo popularni, a izdavači također ‘unovčavaju’ zbog novopronađenog prostora koji ti oglasi za virkanje predstavljaju. Oni izdavačima daju mogućnost da se trenutno uključe u prave ciljane videooglase koji generiraju postotak klikovnog postotka od 20% i više. To je nova granica online oglašavanja.”



Čini se da je Affiliated.net usavršio proces, korištenje i unovčavanje video oglasa i brzo i učinkovito donosi videozapise u svaku kampanju kako bi povećao i poboljšao online kampanje. Oni su definitivno na prednjem rubu vala; veliki oglašivači kao što su www.Google.com i www.MSN.com istražuju slične tehnologije.

Trgovci i izdavači dobivaju ove video peeker reklame potpuno besplatno ako su partneri s pridruženim društvom, dopuštajući pridruženom društvu da snosi trošak proizvodnje dok povećava ROI i stope konverzije za trgovce, u većini slučajeva za partnerstvo s udjelom prihoda.

“Izdavači su često ograničeni ograničenim alatima i uslugama koje im pružaju njihove mreže”, kaže Chris Kautz, direktor poslovnog razvoja na Affiliated.net. “Affiliated video zapisi opremljeni su prilagodljivim playerima i peeker oglasima kako bi se uklopili s web-lokacijama i dali niz opcija za izgled i dojam videozapisa.” Imaju potpunu kontrolu nad time koliko se puta ti videozapisi reproduciraju gledatelju, vremenom odgode, pozicioniranjem i tako dalje. Ovo su samo prve dostupne opcije nakon početnog prikazivanja ovih videozapisa; više opcija će se postupno dodavati za dobrobit izdavača. Affiliated.net neprestano radi na poboljšanju svoje ponude i pružanju više opcija za svoje partnere.”

O Affiliated.net:
Affiliated.net napravio je sljedeći korak u affiliate marketingu i proizveo vozilo s najvećim odzivom na internetu danas – video!
Izdavačima i oglašivačima otvorili smo svijet mrežnog video oglašavanja pokretanjem oglasne mreže Web 2.0. Za više informacija o Affiliated.net posjetite www.affiliated.net.

Zašto je grejp gorak?

Grejp je voće koje malo tko od nas preferira. Najveći razlog tome je što je gorkog okusa. Znate li razlog