HEKLANJE

Rade li naslovi vaših web stranica svoj posao?

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste proveli više od nekoliko sati na internetu, vjerojatno ste primijetili različite naslove stranica, od bljutavih i neopisnih, pa sve do sasvim obmanjujućih. Većina slučajeva loših naslova web stranica posljedica je nedostatka razumijevanja. Na primjer, jeste li ikada vidjeli naslov web stranice koji glasi nešto poput:

“Blue Widgets, Blue Widget, The Blue Widget Company, Najbolji plavi Widgeti, jeftini Blue Widgeti, Veleprodaja Blue Widgeta, Kupite Blue Widgete”



To je slučaj vlasnika web stranice koji koristi zastarjele SEO tehnike (optimizacija za tražilice) u pokušaju da poboljša svoje rangiranje. Ne samo da ovo ne radi, već i tjera stvarne ljude (one koji bi inače kupili ove prekrasne plave widgete).

Također ste vjerojatno vidjeli web stranice na kojima svaka pojedinačna stranica ima isti naslov, koji je obično naziv tvrtke. Iako ovo nije slučaj da vlasnik web-mjesta pokušava manipulirati njihovim rangiranjem, to mu također ne pomaže povećati broj konverzija.

I iz perspektive SEO-a i iz sveukupne marketinške perspektive, najučinkovitiji naslov je onaj koji nudi točan opis stranice, a opet dovoljno kratak da se u potpunosti prikaže na stranicama s rezultatima tražilice. U većini slučajeva, 60 znakova ili manje bit će dovoljno za opis web stranice i još uvijek će se u potpunosti prikazati u većini tražilica.

Josipa Lisac – 1000 Razloga

Download Josipa Lisac on iTunes: phobos.apple.com Jedna od najcjenjenijih hrvatskih pjevačica Josipa Lisac singlom “1000 razloga” najavljuje svoj novi studijski