HEKLANJE

12 kombinacija grickalica koje pomažu kod mršavljenja

TEMU APP 100 E KUPON

Pronalaženje savršene sinergije između grickalica može pojačati prednosti svake hrane u borbi protiv masnoće. Tako možete dobiti više koristi nego ako ga jedete sami. Navodeći da oni koji više grickaju dok ostaju kod kuće zbog pandemije mogu čak i smršavjeti zdravim kombinacijama grickalica, inženjer prehrane Prof. Dr. Y. Birol Saygı objasnio je grickalice koje pomažu u mršavljenju.
Kako se naš boravak kod kuće povećavao zbog pandemije, nismo mogli napustiti kuhinju. Naše nevolje kod kuće pokušavamo prenijeti “grickanjem”. Međutim, grickalice nisu toliko nevine kako bi se moglo činiti. Grickanje uma može vas pretvoriti u težinu. Nisu svi zalogaji u kuhinji zdravi. Grickanje može prouzročiti debljanje ako se ne radi pravilno. Možete se i udebljati ako počnete dodavati grickalice u svoju prehranu bez smanjenja kalorija.
“Pronađite savršenu sinergiju”
Pronalaženje savršenog sinergijskog spoja između grickalica; mogu pojačati blagodati svake masti u borbi protiv masti. Tako možete dobiti više koristi nego ako ga jedete sami. Manje od 250 kalorija dobro je polazište. Važno je da grickalice uparite umjesto da jedete sami. Studije pokazuju da kada ljudi konzumiraju grickalice koje se podudaraju s proteinima i vlaknima, osjećaju se manje gladnima i u konačnici troše manje u usporedbi s onima koji ne grickaju. Također, konzumacija visokoproteinskih grickalica može dovesti do večernjih grickalica s manje šećera, umjesto da ne gricka.
1- voće + orašasti plodovi
Voće je među najzdravijom hranom bogate vlaknima; Orašasti plodovi bogati su vlaknima, proteinima i zdravim, protuupalnim mastima. Postoje mnoge varijacije ove bogate vlaknima, zdrave, bogate masnoćama kombinacije koja će vam satima smirivati ​​želudac.
2- Jabuka + sir
Zašto umjesto sira i krekera ne bi imali sir i jabuke? Kad god imate priliku, pokušajte jesti više izvora hrane koji sadrže ugljikohidrate, a ne rafinirane ugljikohidrate. Činjenica je da normalno ne možemo doseći dnevni unos voća ili povrća. Iz tog razloga ove svježe proizvode koji nam produžuju život možete uključiti u svoje grickalice.
3- Povrće + humus
Ova kombinacija je klasična. Humus je dobar izvor vlakana u smislu biljnih proteina dobivenih iz slanutka i maslinovog ulja, zdrave masti. Spojite ovo s povrćem bogatim vlaknima. Nakon nekoliko brzih umoka u humus, satima ćete se osjećati sitima. Humus od slanutka može biti originalan, ali možete isprobati i opcije poput humusa od graha. Što god odabrali, znajte da je odabir međuobroka na bazi povrća sjajan za vas.
4- krastavac + tuna
Zbog svog sadržaja vode krastavci iznenađujuće zadovoljavaju, posebno u kombinaciji s tunjevinom u konzervi. Ova masna riba jedan je od najboljih izvora omega-3 masnih kiselina zdravih za srce.
5- Kuhano tvrdo jaje + voće
Kuhana jaja izvrstan su izvor proteina. U kombinaciji s nekim zdravim ugljikohidratima, jaja su energičan dvojac koji može biti izvrsna alternativa za brzi doručak.
6- Puretina + sir
Odustanite od sendviča. Kombinirajte nekoliko kriški puretine s visokim udjelom proteina i masti sa sirom.
7- Losos + avokado
Zdrave masti nisu jedina stvar koju avokado ima. Avokado ima 10 grama vlakana. Zato će vas duo lososa i avokada hraniti i vlaknima i zdravim mastima. Obavezno jejte ovo umjereno kako biste smanjili kalorije. Masti su kaloričnije od bjelančevina i ugljikohidrata. Zbog toga je važno obratiti pažnju na veličine porcija.
8- Maslina i feta sir
Postoji razlog zbog kojeg se mediteranska dijeta cijeni kao jedna od najboljih dijeta za mršavljenje. Jedan od tih razloga, u smislu zdravih masnoća; posebno bogati maslinama … Povećajte doprinos svoje prehrane svom zdravlju spajanjem maslina s bijelim sirevima bogatim proteinima. Konzumirajte pečenu crvenu papriku za zdrave ugljikohidrate.
9- Suho voće + sir
To je vrlo lijepa kombinacija vlakana i proteina. Moguće je diverzificirati prema vašem ukusu. Pazite da sir ima malo masnoće.
10- Jogurt + voće
Jogurt sadrži 12 do 15 grama proteina po obroku. Ponesite jogurt s mikrohranjivim sastojcima i sadržajem vlakana u voću i konzumirajte ga.
11- Rajčica + mocarela
Rajčica nije samo niskokalorično povrće, već je i vrlo važna u prehrani sa svojim mikronutrijentima, a posebno s udjelom crvene boje (likopen). Kombinirajte rajčice s mozzarellom i ojačajte svoje srce.
12- Avokado + tost
Ovaj trendi tost može biti zadovoljavajući međuobrok s puno vlakana i masnoća, sve dok se odlučite za kruh od cjelovitih žitarica s visokim vlaknima.

Jeftine obloge za ribnjak

Ugradnja vrtnog ribnjaka više nije daleki san već lak cilj. Betonski ribnjaci zamijenjeni su umjetnim, gotovim i fleksibilnim Pond Linerima