HEKLANJE

Agel MIN: Najbolji način da dobijete sve potrebne vitamine i minerale kako biste održali svoj tempo u ovom svijetu!

TEMU APP 100 E KUPON

Osjećate li se ikada kao da jednostavno ne držite tempo kao prije?

Ovo je sve veći trend, a uzrok je najvjerojatnije – izuzev bilo kakvog ozbiljnog zdravstvenog stanja – činjenica da jednostavno ne dobivate sve bitne vitamine i minerale koji su vašem tijelu potrebni da funkcionira 100%.



S obzirom na to da naša prehrana postaje sve gora i lošija, uz osiromašene razine vitamina i minerala u hrani koju jedemo, većina nas hoda uokolo bez dovoljno energije da preživimo svoje užurbane dane.

Revolucionarna tvrtka pod imenom Agel Industries učinila je upravo ono što je potrebno kako bi vam pomogla u dobivanju svih vitalnih hranjivih tvari koje su vam potrebne svaki dan sa svojim inovativnim proizvodom Agel MIN. Ovo je proizvod koji vam osigurava idealnu količinu – 100% preporučenog dnevnog unosa, (drugi naziv RDI) vitamina i 50% RDI esencijalnih minerala.

Dakle, kako vam ovo pomaže?

Pa…toliko je jednostavno. Vitamini i minerali osnovni su temelj zdravog života. Oni su u osnovi uključeni u svako pojedino biokemijsko djelovanje koje se na neki način događa u vašem tijelu, što znači da djeluju kao koenzimi i kofaktori. Opet, to samo znači da oni pomažu u svemu što se događa u našim tijelima zbog čega održavamo zdravlje.

Evo kako se Agelov MIN razlikuje od svih ostalih multivitaminskih proizvoda tipa “i ja” na prenatrpanom tržištu i zašto MIN brzo postaje proizvod koji se ističe. Način na koji je ovaj proizvod dizajniran, baš kao što su dizajnirani svi njihovi proizvodi, unutar je revolucionarne vlasničke formule gela jedinstvene za Agel poznate kao gelceuticals. Za vas to znači da se hranjive tvari u proizvodu – 12 esencijalnih vitamina i 11 vitalnih minerala – potpunije i učinkovitije apsorbiraju u vaše tijelo i probavni sustav.

To je zato što su ti sastojci ili suspendirani unutar gela ili otopljeni u gelu, tako da dok ih vaše tijelo apsorbira, isto tako brzo i potpuno apsorbira hranjive tvari iz njega. Usporedite ovo s običnom vitaminskom pilulom koja se najprije mora probaviti, a zatim se sve hranjive tvari koje preostanu nakon cijelog tog procesa apsorbiraju u vaše tijelo – to jest ako se ne izluče van prije nego što dobiju priliku učiniti ono za što su namijenjene. To je velika razlika, a ako stvarno razmislite o tome, velika ušteda novca. Moglo bi se reći da je kupnja vitamina u tabletama isto što i baciti novac u zahodsku školjku.

Sada većina ljudi prolazi kroz život u načinu “više je bolje”, a ako je jedan dobar, onda je 10 bolji, stoga putnik vuče torbu punu 15 zveckavih bočica tableta kamo god stigne. To nije slučaj s Agel MIN jednostavno zato što vam pruža idealnu količinu onoga što vam je potrebno za najbolji mogući zdravstveni rezultat – ne previše i sigurno ne premalo.



Činjenica je da MIN koristi zaštićenu formulu tako da vaše tijelo može učinkovitije asimilirati hranjive tvari, plus ih rezervisati u vašem tijelu, što će vam ostaviti održivu energiju kakvu nikada prije niste dobili od multivitamina. To je doista revolucionarno. Jednako uzbudljiva je činjenica da ga je tako lako trčati tijekom dana jer Agel MIN dolazi u jednostavnim pakiranjima za jednokratno posluživanje formule gela tako da je lako mobilan, a kada ste spremni samo otrgnete vrh, i istisnite gel izvrsnog okusa ravno u usta… Lako kao 1-2-3!

Europska banka za usporavanje razvoja

U tipičnom birokratskom stilu, zamišljeni analitičar EBRD-a upušta se s dojmom grižnje savjesti: “Brojni projekti nisu ispunili prihvatljive standarde (primijetite