HEKLANJE

Automatski odgovori: Polaganje temelja

TEMU APP 100 E KUPON

Softver za automatski odgovor postao je značajan alat u oranju plodnog tla za marketinšku žetvu. Cijeli pojam automatskih odgovora narastao je dalje od jednostavnog načina povezivanja sa svakim tko želi stupiti u kontakt putem e-pošte.

Jedno područje rasta automatskog odgovora koje bi moglo biti vrijedno spomena je automatski odgovor na web stranici. U ovom scenariju razvijena je web stranica koja će navesti razne besplatne informativne proizvode koje imate na raspolaganju. Vaš posjetitelj može potvrditi odgovarajuću kućicu i početi primati pravodobnu dostavu informativnih stavki koje mogu informirati i stvoriti razinu povjerenja između posjetitelja i vaše online tvrtke.



Neke od informacija automatskog odgovora koje biste mogli učiniti dostupnima svojim posjetiteljima mogu uključivati informativne članke koji imaju dobru evidenciju kod vaših kupaca, e-tečaj o vašem proizvodu ili usluzi, e-knjigu i popis vaših RSS izvora . Također možete razmisliti o poruci dobrodošlice putem automatskih odgovora koja pruža opće informacije o vama i vašoj tvrtki.

Softver za automatski odgovor može vam omogućiti slanje poruke u običnom tekstu ili html-u. Automatski odgovori također vam mogu omogućiti postavljanje fotografija ili logotipa u tijelo poruke i to na način koji omogućuje smisleno praćenje uz ograničeni osobni nadzor.

Neki od današnjih najboljih softvera za automatski odgovor imaju cijenu manju od pedeset dolara, a dostupno je više poslovnih opcija. Iako upotreba softvera za automatski odgovor možda nije ključna za isporuku automatskih poruka, ovi vam resursi mogu pomoći da pratite primatelje na sveobuhvatniji način.

Vjerojatno najintenzivniji posao uključen u čudo automatskih odgovora je njegovo postavljanje i razvoj niza informativnih članaka za vaše posjetitelje. Posljednje što želite učiniti je jednostavno sastaviti nešto i nadati se da će se to povezati s vašim klijentima.

Trebali biste provesti kvalitetno vrijeme u razvoju bijelih stranica, članaka, e-tečajeva ili e-knjiga. Oni mogu biti vrijedan alat za vašu tvrtku, ali ne ako su prožeti pravopisnim i gramatičkim pogreškama ili ako su sastavljeni na način koji je teže prodati i manje informativan.

Mnoge su tvrtke imale velike koristi od automatskih odgovora, ali potrebno je obratiti pozornost unaprijed kako bi se osigurala njihova dugoročna upotrebljivost.

Ako niste pisac, u vašem je interesu pronaći slobodnog pisca koji će razviti informacije o automatskom odgovoru za koje smatrate da su najvažnije za rast vaše tvrtke. Mnogi od ovih stručnjaka mogu stvoriti e-tečaj ili čak e-knjigu koja ima potencijal pružanja značajnog povrata ulaganja.



Provjerite svoje kreditno izvješće

Pregledajte svoje kreditno izvješće svake agencije za izvješćivanje o kreditnoj sposobnosti najmanje jednom godišnje. Kreditno izvješće pomaže da saznate u