HEKLANJE

Bendovi Eternity traju vječno

TEMU APP 100 E KUPON

Eternity narukvice su otmjena i moderna inovacija koja će osvojiti tržište. Često se poklanjaju za godišnjicu braka ili u vrijeme rođenja djeteta. Ovi eternity bendovi ne trebaju prigodu za darivanje i mogu se pokloniti kad god to poželite.

Eternity bendovi su također poznati kao vjenčani bendovi. Obrubljeni su dijamantima i izgledaju poput dragog kamenja u krugu. Kružna petlja od dijamanata označava vječnu i beskrajnu ljubav. Ovaj osjećaj je ono što čini eternity band savršenim poklonom za parove u posebnim prilikama, kao što su godišnjice, rođenje djeteta ili bilo što što čini razliku u njihovom životu.



Ove eternity trake su jednostavne, pa ih nema u toliko varijanti kao vjenčano prstenje, ali postoje stilovi koji odgovaraju individualnom ukusu. Postoje full eternity bendovi i half bendovi. Puna traka ima dragulje po cijelom krugu trake vječnosti, dok polukružna traka ima kamenje koncentrirano samo u središtu. Polovičnim trakama se po potrebi može promijeniti veličina jer nisu potpuno ispunjene dragim kamenjem. Međutim, prednost full eternity trake je ta što se, čak i kada se okreće, drago kamenje prikazuje i izgleda dobro.

Iako su dijamanti najpopularniji za korištenje u eternity bendovima, postoji dobra količina popularnosti eternity bendova s drugim dragim kamenjem poput rubina, safira, smaragda itd. u kombinaciji s dijamantima u nizu dizajna. Kako biste ove eternity trake učinili posebnijima, možete upotrijebiti svoj kamen rođenja u traku ili svoj kamen sreće.

Žene ponekad zamijene svoje vjenčano ili zaručničko prstenje eternity bendom, tako da ne moraju nositi tri prstena, ali to je osobni izbor i ako žena želi zadržati sva tri, sigurno bi dobro izgledali da su dobra kombinacija. Samo pazite da pažljivo rukujete eternity narukvicama jer su osjetljive. Neka se ne ogrebu i nemojte ih nositi kada koristite jake kemikalije ili vodu. Bolje ih je ne koristiti pri obavljanju kućanskih poslova.

Cijena eternity bendova razlikuje se ovisno o tome što tražite. Postoje neki koje možete pronaći za samo nekoliko stotina dolara, a postoje i eternity bendovi koji koštaju tisuće dolara. Cijena ovisi o korištenom metalu, korištenim dijamantima, veličini kamenja, broju korištenih dijamanata ili dragog kamenja.
Zapravo, postoji nekoliko čimbenika koji određuju cijenu benda Eternity. Budite uvjereni, dostupni su eternity bendovi za sve proračune.

Eternity band bit će lijep i značajan poklon osobi koju volite, osobi s kojom želite provesti ostatak života. Značenje benda eternity je takvo da je to vrhunski način proglašavanja ljubavi i druženja.